Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagistică, completează gama celei de-a doua generaţii de multifuncţionale alb-negru imageRUNNER ADVANCE prin lansarea seriei imageRUNNER ADVANCE 4200. Patru noi echipamente A3 combină producţia rapidă cu capabilităţile unice ale celei de-a doua generaţii imageRUNNER ADVANCE, menite să vină în ajutorul birourilor din organizaţii de toate mărimile, care întâmpină provocări în lucrul cu documentele: eficienţa fluxului de lucru, controlul costurilor şi securitatea datelor.

Principalele caracteristici, opţionale în prima generaţie a seriei imageRUNNER ADVANCE 4000, sunt acum disponibile ca standard: funcţia premiată Universal Login Manager, mobile PRINT & SCAN, Access Management System, căutarea formatelor de fişiere scanate şi ştergerea securizată a harddisk-urilor, toate la un raport calitate-preţ excelent. Odată cu lansarea noilor echipamente, întreaga gamă imageRUNNER ADVANCE dispune de capabilităţi consistente de management eficient.

Mod de lucru şi mai inteligent

De la personalizarea accesibilă şi autentificarea ca standarde, până la fluxuri de lucru complete şi eficiente, gama imageRUNNER ADVANCE întâmpină provocările lucrului cu documente în organizaţiile de toată mărimile.

Mulţumită combinaţiei dintre ecranul tactil color şi platformele de aplicaţii Canon MEAP şi MEAP Web, noile multifuncţionale se integrează perfect cu gama de software multipremiată Canon, pentru a oferi un management al producţiei puternic, pliat pe fluxul de lucru. De exemplu, imageRUNNER ADVANCE oferă o integrare mai bună şi mai inteligentă cu uniFLOW, platforma de management al scanărilor şi imprimărilor numărul unu, oferind o administrare completă şi un control al producţiei de documente şi scanări. Cu imageRUNNER ADVANCE şi uniFLOW, fluxurile de lucru de scanări care necesită funcţii de recunoaştere a caracterelor (OCR) şi tehnologiile de compresie a documentelor ajută la eficientizarea proceselor de captură.

Noile imageRUNNER ADVANCE permit utilizatorilor să se bucure de mobilitate, oferindu-le o serie de soluţii simple, mobile, care nu necesită un server. Fie că organizaţiile au nevoie de opţiunea de a imprima de pe terminale cu iOS sau Android, fie că doresc să folosească serviciul Google Cloud Print, echipamentele permit imprimarea de pe mobil şi, în acelaşi timp, posibilitatea de a trimite scanările direct către o gamă de servicii cloud cu conversie OCR bazată pe dicţionare online importante. Mai mult, uniFLOW oferă o platformă securizată pentru imprimarea de pe orice terminal, în timp ce integrarea directă cu Therefore Online permite companiilor să facă disponibil fluxul de lucru de la distanţă sau direct de pe echipament, pentru a creşte eficienţa mobilă.

Francis Thornhill, European Marketing Manager, Canon Europe: “Lucrul în mişcare, la distanţă  este în creştere în Europa, o tendinţă confirmată de cel mai recent raport Office Insights, aceste practici însă nu au devenit comune în majoritatea companiilor. Capacitatea noastră de a susţine clienţii să controleze costurile şi să menţină datele şi informaţiile securizate, într-un mediu mobil, este binecunoscută. Remarcăm faptul că cererea pentru astfel de funcţii creşte rapid, aşa că este important să continuăm să oferim soluţii care permit organizaţiilor să se adapteze la un mod de lucru mult mai agil.”

Securitate sporită şi control al costurilor

Seria imageRUNNER ADVANCE 4200 oferă o gamă de capabilităţi scalabile de securitate care dresează preocupările legate de protecţia datelor din orice companie. Funcţia Canon Universal Login Manager oferă companiilor mici cu nivel de raportări comparabile cu cele din corporaţii un control al accesului în funcţie de utilizator şi de permisiunile de care acesta are nevoie, dar şi transparenţă completă a obiceiurilor de utilizare şi a costurilor. Opţiunea sofisticată Data Loss Prevention oferă organizaţiilor mari şi managerilor IT control centralizat şi complet al randamentului de scanare şi imprimare a documentelor livrate de întreaga flotă de echipamente.

Management eficient al echipamentelor

Proiectate pentru a funcţiona în birouri aglomerate, cu producţie mare, noile echipamente oferă un randament solid şi rapid, pentru capacităţi mari, de până la 4980 de coli de hârtie. Acestea pot fi, de asemenea, administrate centralizat, monitorizate şi reconfigurate, pentru mai multă consistenţă în managementul şi operarea necesare în lucrul cu întreaga gamă imageRUNNER ADVANCE. Pentru a maximiza timpul de lucru al multifuncţionalelor, noile modele oferă opţiuni de service de la distanţă, precum administrarea tonerului, comandarea, diagnosticarea şi actualizarea de la distanţă, ceea ce înseamnă şi un suport mai bun şi economie de timp.

Francis Thornhill: “Succesul gamei vorbeşte de la sine. Cu vânzări de aproape 360.000 de unităţi imageRUNNER ADVANCE în EMEA, din 2009 încoace, am remarcat că organizaţiile apreciază gama noastră de soluţii dedicate, de format A3 şi A4, pentru imprimări alb-negru şi color. Acestea au toate beneficiile adăugate şi o multitudinea de funcţii, precum eficientizarea fluxului de lucru, securitate avansată şi opţiuni de control, alături de eficienţa energetică de top.”

Seria imageRUNNER ADVANCE 4200, care înlocuieşte seria imageRUNNER ADVANCE 4000, este disponibilă începând cu  1 noiembrie 2013.

Specificaţii principale ale seriei imageRUNNER ADVANCE 4200:

  • Randament alb-negru eficient şi fiabil de până la 25/35/45/51 ppm
  • Ecran tactil color personalizabil, de 21.3cm SVGA
  • Capacitate de până la 4,980 coli de hârtie
  • Scanare rapidă şi capabilităţi de integrare perfectă
  • Opţiuni de securitate şi finisare automată

Eficienţă energetică de top