Entersoft Romania participa in cadrul Internet & Mobile World, cel mai mare eveniment „business to business”, dedicat solutiilor digitale, mobile si de software din Romania. Aflat cea de-a doua editie, evenimentul este organizat in perioada 9-10 octombrie la Romexpo Bucuresti.

Pe 10 octombrie, in de-a doua zi de eveniment, incepand cu ora 11.00, Cristi Cozic (Country Manager Entersoft Romania) va sustine prezentarea Doing business anywhere, anytime, punctand beneficiile pe care adoptarea unei strategii mobile o livreaza unei organizatii. Conform Gartner, in Top 10 Strategic Technology Trends for 2013, primele doua pozitii sunt ocupate de tehnologii si servicii din sfera mobilitatii, piata manifestand un interes puternic in aceasta directie.

Exista solutii mobile de business pentru cele mai diverse activitati, insa cel mai important pas este definirea unei strategii de mobilitate. O solutie precum Entersoft Mobile SFA permite beneficiarilor dezvoltarea unor procese de business si fluxuri de lucru mobile in sfera vanzarilor. Astfel, indiferent de locatie, utilizatorii au acces in timp real la informatiile din back-office, automatizarea task-urilor si monitorizarea indicatorilor de performanta pentru a putea fi conectati permanent la procesele, valorile si obiectivele organizatiei. Doar astfel, un angajat mobil poate lua decizii de valoare, bazate pe informatii si mai putin pe intuitie”, mentioneaza Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania.

 

Standul Entersoft Romania se gaseste la numarul 45, langa scena Business Software, sector ce include o expozitie de produse software, servicii IT, solutii CRM sau cloud.

“Prin participarea la eveniment, dorim sa intram in contact cu cat mai multi posibili noi parteneri de afaceri. Am inregistrat in primul semestru al acestui an o crestere cu 150% a cifrei de afaceri fata de perioada similara a anului trecut si ne dorim sa continuam trendul ascendent. De asemenea, ne mentinem previziunea pentru 2013, urmand a depasi la finalul acestui an o cifra de afaceri de 700.000 de euro”, continua Cristi Cozic.

Entersoft Romania este furnizor de solutii software de business pentru companii mici si mijlocii, dar si pentru departamente ale marilor corporatii, oferind inovatie tehnologica prin intermediul unor solutii de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management) si BI (Business Intelligence).