Canon Europe, lider mondial în soluții de imagistică, anunță câștigarea a 12 (douăsprezece) premii de performanță în cadrul competiției de testare și cercetare a organizației Buyers Laboratory (BLI), etapa de iarnă 2014. Numărul de premii obținute de Canon este înregistrat în cadrul următoarelor categorii: 7 premii „Alegerea Anului” (‘Pick of the Year’), 3 premii „Excelență în Protecția Mediului Înconjurător” (‘Environmental Outstanding Achievement’) și 2 premii de „Eficiență Energetică” (‘Energy Efficiency Award’).

Drept recunoaștere pentru investițiile continue în inovație, BLI oferă companiei Canon următoarele premii:

Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru rezultate remarcabile, categoria imprimante multifuncționale A3 monocrom, 31-40 ppm (pagini pe minut)

 • Canon imageRUNNER ADVANCE 4235i

Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru rezultate remarcabile, categoria imprimante multifuncționale A3 monocrom, 90+ ppm (pagini pe minut)

 • Canon imageRUNNER ADVANCE 8295 PRO

Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru rezultate remarcabile, categoria imprimante multifuncționale A4 color pentru grupuri mici de lucru

 • Canon i-SENSYS MF8580Cdw

Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru rezultate remarcabile, categoria imprimante unifuncționale A4 color pentru grupuri mici de lucru

 • Canon i-SENSYS LBP7680Cx

Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru rezultate remarcabile, categoria imprimante unifuncționale A4 color pentru grupuri medii de lucru

 • Canon i-SENSYS LBP7780Cx

Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru rezultate remarcabile în „Soluții de randament al producției”

 • Canon uniFLOW V5.2

Premiul „Alegerea Anului BLI” pentru „Soluții remarcabile de MPS” (‘Managed Print Services’ – Servicii de administrare a sarcinilor de imprimare)

 • Canon eMaintenance

Premiul de „Excelență în Protecția Mediului Înconjurător”, categoria imprimante A4 monocrom pentru grupuri mici de lucru

 

 • Canon i-SENSYS LBP6310dn

Premiul de „Excelență în Protecția Mediului Înconjurător”, categoria imprimante A4 color pentru uz personal sau grupuri mici de lucru

 

 • Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

Premiul de „Excelență în Protecția Mediului Înconjurător”, categoria imprimante A4 multifuncționale monocrom pentru grupuri medii spre mari de lucru

 

 • Canon imageRUNNER ADVANCE 500i

Premiul de „Eficiență Energetică”, categoria Linie de imprimante multifuncționale A4

 

 • Liniile de imprimante Canon A4 uni și multifuncționale

Premiul de „Excelență în Eficiența Energetică”

 • Canon i-SENSYS LBP6780x

Oferite de două ori anual, Premiile BLI „Alegerea Anului” (‘Pick of the Year’) certifică performanțele celor mai bune unități de imprimare cu ajutorul unor serii extensive de teste care cuprind analiza celor mai importante caracteristici și stabilirea unor indici de performanță pentru cumpărători.

Dispozitivele Canon monocrom imageRUNNER ADVANCE își câștigă aprecierea BLI pentru viteze impresionante și randament sporit, facilități de scanare și interfață de comandă ușor de folosit și ușor de personalizat pentru acces intuitiv la funcțiile principale. De asemenea, dispozitivele Canon demonstrează performanțe ridicate de productivitate, cele două modele imageRUNNER ADVANCE 4235i și imageRUNNER ADVANCE 8295 PRO dovedindu-se cele mai productive unități din clasa proprie la testele BLI.

Din punct de vedere al consumului energetic, linia de imprimante Canon A4 i-SENSYS, imageRUNNER ADVANCE, inclusiv multifuncționale, este certificată de BLI cu obținerea unor coeficienți de consum energetic cu 35% și 62% mai scăzuți decât media unităților similare. Canon dovedește consistență în construirea unităților A4 de imprimare și imagistică concepute pentru utilizatorii conștienți de impactul asupra mediului”, ne comunică Pete Emory, managerul testelor de laborator. Pentru toate unitățile A4 sau A4 testate până în prezent, Canon primește un număr de 26 de premii pentru “Excelență în Eficiența Energetică” (‘Outstanding Achievement for Energy Efficiency’).

Parte a portofoliului Canon Solutions, platforma uniFLOW V5.2 câștigă premiul BLI 2014 pentru „Rezultate remarcabile în soluții de randament al producției” (‘Outstanding Output Management Solution’ Award), o recunoaștere a eforturilor Canon de a facilita accesul utilizatorilor la opțiuni personalizate de imprimare, scanare, securizare a documentelor și administrare a costurilor de funcționare prin intermediul unei platforme software. uniFLOW V5.2 oferă una dintre cele mai generoase soluții software de randament al producției, o gamă unică de aplicații specifice, net superioară celor testate de BLI până în prezent”, comunică Senior Editor-ul BLI Jamie Bsales. În plus, serviciul online gratuit eMaintenance de la Canon, care ajută furnizorii de servicii MPS (administrare a sarcinilor de imprimare) în gestionarea flotelor de imprimante, adjudecă premiul „Alegerea Anului BLI” pentru „Soluții remarcabile de MPS” (‘Outstanding MPS Solution Pick’).

„Suntem onorați de rezultatele obținute la Premiile BLI, Alegerile Anului (‘Pick of the Year’), distincțiile primite includ premii pentru produse atât din gama laser, multifuncționale, soluții de randament și servicii MPS, recunoaștere care ne încununează eforturile de inovare” comentează Paul Rowntree, European & UK Product Sales Marketing Director, Canon Europa. „Cunoaștem rigurozitatea testelor întreprinse de BLI, faptul că produsele din portofoliul Canon își susțin calitățile și eficiența ne demonstrează succesul tehnologiilor dezvoltate”.