Integrarea Canon şi Océ în regiunea CEE a fost efectuată cu succes. De la 1 octombrie, Canon CEE poartă toată responsabilitatea pentru Océ Business în cele 24 de ţări din regiune. Activităţile comerciale cu portofoliu combinat Canon şi Océ Professional Print şi echipamentele de format mare sunt, acum, efectuate de o reţea compusă din distribuitori ce colaborează fie cu subsidiarele CEE, fie cu reprezentanţele. În România, Canon cooperează activ cu distribuitorul SC Eurocom SA.

Cel mai larg portofoliu din industrie

Ca urmare a acestei integrării, clienţii pot beneficia de un portofoliu şi mai larg de produse, soluţii şi servicii oferite de Canon. Soluţiile de format mare ale Canon includ imprimante din gamele imagePROGRAF, Océ ColorWave şi Océ PlotWave: soluţii ideale pentru imprimarea precisă şi productivă în domenii precum inginerie, arhitectură şi construcţii. Imprimantele Océ Arizona oferă o calitate superioară a imprimărilor pentru segmentul de signalistică şi afişaj, atingând obiectivele creative, cât şi cele financiare ale clienţilor.

Portofoliul Professional Print include imprimantele de înaltă productivitate imagePRESS şi gama Océ VarioPrint, care aduc împreună calitatea superioară şi capacitate mare de producţie, în medii de imprimare tranzacţionale.

Prin portofoliul extins de produse, servicii şi o echipă puternică de parteneri, Canon îşi propune crească rapid şi să devenă principala companie din industria imprimantelor.

Burc Pekmezoglu, Head of Professional Print, Canon CEE: “Integrarea Océ în Canon CEE va deschide partenerilor şi clienţilor noştri o lume a oportunităţilor care se caracterizează prin creşterea profitului, operare mai simplă şi atingerea mai rapidă a cifrei de afaceri propuse. Astfel, Canon ii va susţine în procesul de creştere prin producţie extinsă, portofoliu important de formate şi, totodată, oferind suport, service şi expertiză.”