PIXMA E514

Canon anunţă astăzi lansarea unei noi imprimante multifuncţionale PIXMA cu un consum redus de cerneală şi care beneficiază de sistemul de cartuşe FINE. Acesta oferă utilizatorilor care imprimă în mod frecvent posibilitatea de economisire de până la 70%  din costul imprimărilor.

Sistemul de cerneală al imprimantei PIXMA E514 oferă posibilitatea de immprimare a  până la 800 de pagini format A4 utilizând un singur cartuş negru şi 400 de coli A4 pentru unul color, asigurând astfel o perioadă îndelungată de utilizare între înlocuirea acestora.  Cu viteze de imprimare a documentelor de până la 8.6ipm alb-negru, 5.0ipm color şi aproximativ 44 secunde pentru o fotografie de format 10x15cm fără margni, modelul E514 pentru acasă oferă imprimare rapidă, de calitate.

Noua imprimantă PIXMA E514 cu corp compact, design modern, finisaj negru şi albastru mat, completat de un ecran LED, oferă funcţii de imprimare, copiere şi scanare pentru acasă. Design-ul eficient face posibilă schimbarea cartuşelor şi încărcarea hârtiei cu uşurinţă, direct prin partea frontală a imprimantei, acest lucru oferind consumatorului posibilitatea de a o plasa aproape de perete sau pe rafturi, ocupând astfel mai puţin spaţiu.

Beneficiind de un sistem de cerneală hibrid, PIXMA E514 imprimă fotografii la o calitate superioară, oferind culori intense prin intermediul cartuşelor specializate, dar şi texte care ies în evidenţă prin utlizarea pigmenţilor de culoare neagră.  Tehnologia Canon FINE pentru capete de imprimare dispune de picături  de cerneală de până la 2pl şi furnizează rezoluţii de imprimare maximă de 4800dpi, pentru fotografii reuşite fără granulaţii.

Modelul PIXMA E514 are incluse în pachetul standard şi o suită de aplicaţii software. Printre acestea se numără My Image Garden, care oferă funcţii avansate precum tehnologia de sortare a imaginilor, recunoaştere a feţei şi sugestie automată, fac posibilă utilizarea imaginilor cu uşurinţă şi descoperirea unor moduri creative de imprimare. Aplicaţia dezvoltată de Canon, Print Your Days, oferă utilizatorilor posibilitatea de a imprima direct din Facebook. Software-ul disponibil ajută, de asemenea, la economisirea hârtiei prin imprimarea a două sau mai multe pagini ale unui document pe o singură coală.

Disponibilitate

Modelul PIXMA E514 va fi disponibil în Turcia, Romania, Bulgaria şi Ucraina începând cu martie 2013.

PIXMA E514 – funcţii principale:

  • Imprimantă multifuncţională foto compactă şi modernă cu consum de cerneală eficient
  • Imprimare de până la 800 de pagini A4 alb-negru
  • Imprimare rapidă a documentelor şi fotografiilor
  • Imprimare inteligentă şi rapidă de pe internet
  • Software-ul My Image Garden
  • Imprimare direct din Facebook
  • CREATIVE PARK PREMIUM
  • Setări automate pentru pornire şi oprire

Despre Canon Europe

Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 13.500 de angajaţi în  Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Fondată în 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru fotografie acoperă acum mai multe segmente de piaţă, la ora actuală Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi larg consum. Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, până la imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o serie de servicii cu valoare adăugată.

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovative produse şi servicii, în concordanţă cu cererile clienţilor. De la fotografii amatori până la companii de tipar profesional, Canon permite fiecarui client să-şi satisfacă pasiunea pentru imagine.

Filosofia companiei Canon este Kyosei  – “Trăim şi lucrăm împreună pentru binele tuturor”. În EMEA, Canon  Europe este preocupată de reducerea impactului propriu asupra mediului înconjurător şi îşi susţine  utilizatorii în demersul propriu prin utilizarea produselor, soluţIilor  şi serviciilor companiei. Canon a primit calificarea ISO 14001,  prin recunoaşterea standardului de talie mondială de management al mediului înconjurător.