QUICKTAB® propune prin produsele sale acces la tehnologia mobila si la unele dintre cele mai performante procesoare pentru solutii mobile, astfel incat utilizatorul tabletelor QUICKTAB® sa fie incantat de eficienta acestora si in acelasi timp multumit de investitia facuta.

QUICKTAB® reprezinta un brand romanesc determinat sa ofere un foarte bun raport pret performanta targetand cele mai noi tehnologii: procesoarele Quad Core , ecranele LCD/IPS , Wireless Display, GPS, 3G si cele care vor urma sa fie lansate oferind astfel performanta si produsele mult dorite de clienti.

Tabletele QUICKTAB® sunt echipate cu ecrane touchscreen cu diagonale de 7”, 8”, 10” , modul Wi-Fi, procesoare DUAL CORE sau QUAD CORE cu viteze si performante ridicate, generand o solutie eficienta pentru accesul la internet, comunicarea on-line, vizionarea filmelor , rularea aplicatiilor cat si a jocurilor cu grafica avansata, sustinuta de modelele cu processor video QUAD CORE.

Un concept nou, accesibil, oferit acum clientilor care vor achizitiona modelul QUICKTAB® Q821 sau QUICKTAB® Q1041 , il reprezinta posibilitatea transformarii televizorului de acasa intr-un televizor ineligent, cu media player, care va putea fi conectat la internet, vor putea viziona poze si filme stocate in format Full HD, vor putea rula jocuri cu grafica avansata sau aplicatii Android inedite, prin conectarea tabletei QUICKTAB® la portul HDMI al televizorului.

Tabletele QUICKTAB® au instalate versiunea sistemului de operare Android 4.2.2 care face ca totul sa se miste mai fluid , optimizeaza performanta si ofera noi functii.

Tabletele QUICKTAB® sunt disponibile in Romania in magazinele si pe site-urile partenerilor autorizati.

Informatii despre produsele QUICKTAB® pot fi accesate pe site-ul www.quicktab.ro.