Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagistică, a primit şapte premii din partea Buyers Laboratory Inc. (BLI), specializată pe testare şi documentare. Produsele de profil din gama de business Canon au fost recompensate în urma testelor de laborator riguroase efectuate de BLI, compania primind şase premii “Pick” (Alegerea BLI) şi un premiu “Outstanding Achievement” (Rezultate deosebite).

Următoarele echipamente Canon au fost premiate cu la ediţia de vară a acestor premii::


Următoarea serie a primit premiul pentru “Rezultate deosebite”:

Canon imageRUNNER ADVANCE C5255 series pentrueEficienţă energetică

 

Canon imageRUNNER ADVANCE 500i A4 MFP a primit un premiu BLI pentru “fiabilitate ireproşabilă”, productivitate de top, uşurinţă de folosire şi pentru versatilitatea platformei web NEAP, ce permite integrarea cu o gamă de software Canon.

Echipamentele A3 Canon imageRUNNER ADVANCE au câştigat categoriile pentru imprimante monocrome şi color, fiabilitate superioadă, viteză de bandă şi funcţionalităţi deosebite de scanare, alături de uşurinţa utilizării şi calitatea superioară a imprimărilor.

Pe lângă premiile aceste premii, seria imageRUNNER ADVANCE C5255 a câştigat şi premiul BLI pentru rezultate deosebite şi cinci stele pentru eficienţa energetică, graţie consumului mai mic decât media echipamentelor de profil testate de BLI. Seria imageRUNNER ADVANCE C5255 a mai demonstrat, totodată, timpi de pornire din Sleep Mode mai buni decât media, dar şi o serie de funcţii adiţionale, inclusiv revizuire şi mod de probă, ce reduce pierderile cu hârtia şi consumabilele.

Idris Shogbanmu, Specialist soluţii tehnice europene, BLI.: “Strategia Canon este aceea de a aduce valoare clienţilor şi partenerilor, oferindu-le o integrare solidă între echipamente şi software, disponibilă în a doua generaţie a portofoliului imageRUNNER ADVANCE. 500i rezolvă, de asemenea, nevoia de flexibilitate şi de lucru mobil, permiţând utilizatorilor să imprime din orice cont Google Cloud Print şi din aplicaţii mobile, să scaneze şi să trimită imaginile direct către iPhone, iPad sau terminale Android. Din perspectiva unui administrator, permite echipamentului să fie gestionat în mod centralizat, monitorizat de la distanţă şi reconfigurat pentru a reduce timpii morţi.”

Francis Thornhill, Marketing Manager Europa & UK, Canon Europe: “Suntem încântaţi de recunoaşterea din partea BLI şi de premiile din această vară, ce ilustrează clar reputaţia Canon pentru performanţe de excepţie, fiabilitate şi versatilitate. Ne bucurăm de faptul că BLI a apreciat imageRUNNER ADVANCE 500i şi suportul oferit pentru flexibilitate şi lucru mobil. Recentul nostru raport Office Insights[i] a confirmat cererea pentru tehnologii ce suportă lucrul mobil; mai mult de 30% dintre organizaţii permit angajaţilor să se contecteze folosind terminale mobile, iar 43% înţeleg valoarea imprimării de pe mobil. Acest serviciu se regăseşte în cererile tot mai dese ale consumatorilor, iar imageRUNNER ADVANCE 500i, aşa cum arată şi BLI, este ideal pentru mediile de birou flexibile, de astăzi”[i] Office Insights Report este rezultatul unui studiu independent despre tendinţele în tehnologia de birou, realizat în 18 ţări europene la comanda Canon Europe. Documentarea a constat într-un studiu online în rândul a 1.671 angajaţi, inclusive 300 de factori de decizie, dintr-o gamă largă de segmente de piaţă, plus alte 60 de interviuri telefonice în profunzime, cu utilizatori finali selectaţi din 12 ţări. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi http://www.canon-europe.com/For_Work/In_the_Office/Office_Insights_2013/index.aspx