Binecunoscutul producător de tehnologie inspirată de oameni, Belkin, a anunţat astăzi lansarea tocului cu tastatură Ultimate pentru Samsung Tab 3 10.1. Cel mai nou membru al vastei game de tastaturi pentru tabletă de la Belkin este realizat dintr-un aliaj de aluminiu din clasa celor utilizate pentru aeronave, în asociere cu magneţi, fiind cel mai subţire şi mai uşor toc cu tastatură pentru Tab 3 10.1 de pe piaţă, cu o tastatură ceva mai subţire de 8 mm.

Tocul cu tastatură Ultimate îmbină baza de aluminiu extrem de rezistentă cu o tastatură caracterizată prin precizie deosebită, toate într-un pachet compact care se pliază perfect plat pentru a ascunde tastatura atunci când urmăriţi filme sau citiţi. Tocul cu tastatură Ultimate utilizează tehnologia Smart Sensing pentru a porni automat tastatura atunci când aveţi nevoie de ea şi a o opri atunci când nu este necesară, prelungind astfel durata de viaţă a bateriei şi oferindu-vă acces instantaneu la tastatura virtuală a dispozitivului Tab 3.

Dotat cu tastele premiate TruType de la Belkin, tocul cu tastatură Ultimate oferă o experiență de tastare confortabilă, ca la utilizarea unui laptop, crescând viteza, precizia şi confortul la tastare. Toate porturile şi butoanele sunt expuse, pentru a permite utilizarea tuturor funcţiilor dispozitivului Galaxy Tab 3 10.1, inclusiv încărcarea şi utilizarea tastelor rapide specifice pentru Android, care oferă acces facil la toate tastele funcţionale principale disponibile pe tabletă.

Magneţii neodim ai tocului cu tastatură Ultimate fixează tableta în siguranţă la unghiul dorit de dumneavoastră, nepermiţând alunecarea sau bascularea, iar durata impresionantă de viaţă activă a bateriei, respectiv 6 luni*, face ca tocul dumneavoastră cu tastatură să fie mereu pregătit de utilizare, oriunde şi oricând.

Toc cu tastatură Ultimate pentru Samsung Tab 3 10.1 (F5L161) – 129,99 €

 

  • Baza din aliaj de aluminiu special fasonată permite reducerea grosimii, concomitent cu creşterea rezistenţei
  • Profil subțire, sub 2 cm, pentru portabilitate ușoară
  • Senzorii magnetici pornesc sau opresc tastatura automat
  • Tastele rapide specifice pentru Android oferă acces rapid la toate funcţiile principale
  • Taste TruType™ situate la o distanţă confortabilă, pentru o experienţă de tastare asemănătoare cu cea de la laptop
  • Trei unghiuri de vizualizare şi tastare, cu magneţi care fixează tableta în deplină siguranţă
  • Până la 6 luni de durată de viaţă activă a bateriei

Bateria reîncărcabilă utilizează cablul Micro USB inclus