PC Garage , unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata magazinelor online de profil IT, anunta astazi participarea la cel mai mare eveniment tip LAN, DreamHack originar din Suedia.

DreamHack este un brand recunoscut la nivel international pentru capacitatea sa de a realiza cele mai mari LAN party-uri, demonstratii din sfera IT, spectacole de calculatoare. DreamHack atrage o multime de oameni interesati de calculatoare, gaming si competitii eSports.

Prin participarea sa ca partener oficial, PC Garage va aduce in atentia vizitatorilor prezenti cele mai tari masini de gaming, cele mai noi accesorii gaming, promotii exclusive evenimentului, concursuri cu premii atractive organizate la standurile la care este prezent. Vizitatorii pot gasi PC Garage in cadrul standurilor ASUS (la intrarea principala) si Logitech (in foaierul competitiei de StarCraft 2).

“Suntem bucurosi sa colaboram impreuna cu doua dintre cele mai puternice branduri din IT: ASUS si Logitech si sa aducem impreuna tehnologia si gamingul  in fata vizitatorilor”, a spus Bogdan Popescu, Product Purchase Manager PC Garage

Decizia de participare a PC Garage la DreamHack vine pe fondul unei cresteri de 200% a vanzarilor pe categoria gaming in luna august, crestere generata de actiuni si promotii dedicate pasionatilor de IT si gaming. Magazinul a realizat inca de la inceputul anului 2013 investitii in dezvoltarea zonei de gaming.

“Pozitionarea pe o nisa exclusivista precum cea a gaming-ului este unul dintre obiectivele principale ale PC Garage in 2013. Intr-o continua ascensiune, gaming-ul tinde sa se detaseze de IT si sa devina o industrie de sine statatoare. Pasionatii de jocuri au inceput sa prefere din ce in ce mai mult ca in sesiunile lor de gaming sa fie echipati corespunzator.” a  spus Silvia Zanfir, PR & Marketing Manager PC Garage

 PC Garage pregateste o surpriza de proportii clientilor sai care doresc sa isi ridice comenzile de la sediu in urmatoarea perioada. Printr-un parteneriat cu echipa profesionista de gaming NextPlease!, clientii care vor calca pragul magazinului vor avea ocazia sa interactioneze cu membrii echipei sau sa asiste la antrenamentele pentru DreamHack.

NextPlease! este una dintre cele 16 echipe profesioniste de gaming participante la turneul de Counter-Strike: Global Offensive si va reprezenta tara noastra alaturi de alte patru echipe romanesti.