Avangate, lider in piata de solutii eCommerce pentru producatori de software, SaaS si servicii cloud, a fost premiata in cadrul evenimentului “Red Herring 100 Global Winners” din Statele Unite pentru inovatie si excelenta in afaceri. In Romania, Avangate a castigat premiul pentru “Tranzactia anului in domeniul IT” in cadrul galei Wall-Street.ro.

Premiile Red Herring Global reprezinta un punct important in recunoasterea excelentei in afaceri pentru companiile din Europa, America de Nord si Asia, anul acesta participand candidati din peste 34 de tari de pe 5 continente. Inovatia in afaceri continua sa fie una dintre principalele categorii ale evenimentului.

Pentru Avangate, aceasta recunoastere la nivel mondial vine dupa premiul Red Herring European Top 100 Award din 2012 si demonstreaza cresterea accelerata a companiei si angajamentul Avangate fata de succesul clientilor sai.

“Cloud-ul are un impact puternic asupra industriei de software in ceea ce priveste canalele de vanzare, punctele de interactiune sau modelele de afaceri”, a declarat Carl Theobald, CEO-ul Avangate.“Suntem in mod clar intr-o pozitie extrem de interesanta, avand posibilitatea de a oferi clientilor nostri atat instrumentele tehnice necesare, cat si cunostintele de care au nevoie pentru a traversa cu succes acest continuu val de schimbare, cat si posibilitatea de a accelera cresterea veniturilor la nivel mondial. Sunt foarte incantat si onorat totodata de faptul ca Avangate este pe lista celor 100 de castigatori ai topului revistei Red Herring, acest premiu recunoscand viziunea si directia strategica a companiei.” 

Echipa editoriala a revistei Red Herring a evaluat companiile participante pe baza unor criterii atat cantitative cat si calitative precum performanta financiara, inovatia tehnologica, excelenta echipei manageriale, strategia companiei si gradul de patrundere pe piata. Aceasta evaluare este completata si de o analiza a istoricului companiei in raport cu alti jucatori importanti din industrie, permitand astfel evaluatorilor sa jurizeze performanta candidatilor intr-un mod obiectiv, facand din aceast clasament un instrument de recunoastere la nivel mondial a celor mai promitatoare companii.

Tot in aceasta perioada, Avangate a fost desemnata compania castigatoare pentru Tranzactia anului in domniul IT in cadrul galei Wall-Street.ro. In octombrie 2013, compania a fost achizitionata de catre Francisco Partners, o entitate de private equity din Statele Unite axata pe tehnologie.

Premiile acordate Avangate incununeaza munca din ultimii ani a unei echipe extrem de hotarate in a impune o schimbare in piata de comert electronic pentru software si SaaS la nivel mondial. In perioada urmatoare, ne dorim sa mentinen ritmul accelerat de crestere al companiei si sa atingem prin serviciile oferite clientilor si partenerilor Avangate un nou nivel de excelenta,” a mentionat Carmen Sebe, COO Avangate.

In 2013, Gartner Inc., lider mondial in cercetarea de piata in domeniul tehnologiei informaţiei, a acordat Avangate distinctia de “Cool Vendor in E-Commerce”. Compania a primit si alte numeroase recunoasteri internationale precum premiul CODiE pentru cea mai buna solutie de comert electronic si facturare “Best eCommerce and Billing Solution“.

Pentru mai multe informatii despre Avangate, vizitati site-ul companiei: www.avanagate.com/ro.