Premiul Best Choice, una dintre cele mai importante distinctii acordate la COMPUTEX TAIPEI, a trecut de curând în palmaresul ASRock. Noua model, Fatal1ty Z97X Killer, a reusit să impresioneze juriul, primind distincţia “Best Choice” şi demonstrand că este un echipament de gaming indispensabil pasionaţilor de jocuri.

O placă de bază special creată pentru gaming

Ca şi criterii de alegere, acest premiu urmăreşte functionalitatea, inovatia şi potenţialul pe piaţă a plăcii de bază. ASRock Fatal1ty Z97X Killer cîştigă acest premiu pentru excelentele sale performanţe de gaming, pentru componentele sale de calitate şi nu în ultimul rând pentru abundenţa de opţiuni. Spre deosebire de alţi producători de plăci de bază din lume, în echipei de dezvoltare a seriei ASRock Gaming este implicat şi Johnathan ‘Fatal1ty’ Wendel, renumitul gamer profesionist ce are in palmares 12 distinctii de campion mondial. Cu ajutorul experienţei sale, plăcile de bază din seria ASRock Fatal1ty Gaming sunt perfect optimizate să ofere pasionaţilor de jocuri o experienţă de neegalat!

Ca şi una dintre cele trei linii de placi de baza din seria 9, ASRock Fatal1ty Gaming Series oferă stabilitate şi fiabilitate, fiind construită folosind component din aliaje de calitate superioară. Fiind o placă de bază orientată către gaming, Fatal1y Z97X Killer este echipată cu tot arsenalul ASRock Gaming Armor –  conector Hi-Density Power, MOSFET Dual-Stack, NexFET MOSFET, contacte de 15μ din aur pentru slot-urile DIMM şi VGA PCIe, precum şi conector PCIe Power.

În plus, această placă de bază se mândreşte nu doar cu un controler Killer LAN, conceput special să ofere performanţe de reţea superioare în jocurile online sau streaming-urile media performante, ci şi cu o tehnologie Purity Sound™ 2, ce include condensatoare Nichicon seria Fine Gold, sunet 7.1 CH HD cu codec Realtek ALC1150, 115dB SNR DAC cu amplificator diferenţial, tehnologie Direct Drive fără condensatoare, protecţie EMI, PCB izolat şi sistem DTS Connect. Pe lângă acestea veţi beneficia şi de o licenţă XSplit gratuită pentru trei luni – XSplit Broadcaster & Gamecaster.

În ceea ce priveşte suportul software pentru gaming, ASRock oferă F-Stream, o suită software pentru seria Fatal1ty ce pune la dispoziţie opţiuni precum Key Master, Macro Key, Sniper Key, Fatal1ty Mouse Port şi multe altele. Datorită componentelor sale high-end şi a vastului suport software oferit, ASRock Fatal1ty Z97X Killer este fără îndoială cea mai bună alegere dacă vrei sa construiesti un sistem de gaming de ultimă generaţie!

Află mai multe despre plăcile de bază ASRock accesând:

http://www.asrock.com/microsite/intel9/

http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20Z97X%20Killer/