APPgrade Lumia 930 - aplicatia care vorbeste cu tine

Lansat in luna iunie a acestui an, noul Lumia 930 deschide o noua linie de dispozitive de ultima generatie si provoaca utilizatorii de Facebook din Romania la concurs.

Descopera acum in aplicatie cum iti poti surprinde prietenii si aduna cat mai multe sanse in concurs!

Pentru ca telefonul pe care il ai nu conteaza doar pentru tine, ci si pentru cei din jurul tau, aplicatia  APPgrade Lumia 930 te ajuta sa le spui prietenilor tai, intr-un mod interactiv, de ce au nevoie de un telefon nou. Precis stii persoane care se plang mereu ca telefonul lor este mereu descarcat sau ca ar vrea sa faca poze mai reusite, dar nu le permite telefonul. Cu ajutorul aplicatiei, disponibila pe pagina de Facebook, ii poti surprinde cu un film personalizat pentru fiecare dintre ei, iar recomandarile tale iti pot aduce, prin tragere la sorti, unul dintre cele 3 telefoane Lumia 930 cu incarcator wireless.

Aplicatia contine trei filme care expun principalele motive pentru care telefonul prietenului tau ar trebui inlocuit cu unul mai performant: bateria slaba, camera instabila sau ecranul prea mic. Fiecare recomandare iti aduce o sansa in plus in concurs iar prietenul tau va primi filmul personalizat conform profilului sau de Facebook. Mai multe filme trimise prietenilor iti aduc mai multe sanse de castig. De asemenea, utilizatorii pot comanda telefonul Lumia 930 direct din aplicatie, prin magazinul online eMAG.ro, beneficiind de un cadou garantat: o baterie externa universala.

Descopera acum in aplicatie cum iti poti surprinde prietenii si aduna cat mai multe sanse in concurs!