Timp de trei zile, F64 și compania Sony susțin în  showroom-ul F64 din București, B-dul Unirii, nr. 45, evenimentul „Alpha Days“. Participanții vor avea ocazia să testeze cele mai noi aparate foto și video ale producătorului japonez și, de asemenea, își vor spori cunoștințele în fotografie de peisaj, de copii, în fotoreportaj și în montajul video. În perioada 16 – 18 octombrie, în magazinul F64 se vor desfășura ateliere pentru fiecare dintre aceste activități.

„Alpha Days“ la F64 debutează joi, 16 octombrie, cu “Atelierul Video” susținut de Dan Cadar. Participanții vor afla trucuri și ponturi din industrie, vor folosi camera foto full frame cu output 4K Sony Alpha α7S pentru experimentele lor video și vor afla ce face diferența între un aparat foto mirrorless și un DSLR, dar și ce avantaje are cel dintâi. Camera foto Sony a7S beneficiază de un interval ISO pentru filmări de 100-102400, extensibilă până la 100-409600, fiind astfel optimizată pentru filmări în lumină scăzută. Totodată, latitudinea de expunere a senzorului a fost extinsă la 15,3 trepte de expunere pentru fotografiile de tip RAW. Atelierul video se va desfășura între orele 18.30 și 21.30 la sediul F64.

Ziua următoare, 17 octombrie, este dedicată unui atelier despre fotografie de peisaj susținut de Alin Popescu. Participanții vor avea la dispoziție modelele de camera foto cu obiective interschimbabileSony α5000, Sony α5100 și Sony α6000, iar acest workshop se va desfășura începând cu ora 18.30. Având un design compact și greutate redusă, camerele foto Sony α5000, Sony α5100 și Sony α6000 devin companioni de încredere pentru excursiile fotografice în natură. Totodată, camerele se conectează rapid la smartphone, prin Wi-Fi sau NFC, astfel că poți partaja cu ușurință cele mai bune imagini în rețelele de socializare sau în comunitățile foto.

Cea mai aglomerată zi va fi 18 octombrie, când se vor desfășura “Atelierul de portrete de copii” susținut de Alexandra Sandu, “Atelierul despre Fotoreportaj” susținut de Tudor Vintiloiu și “Atelierul de estetică fotografică” susținut de Francisc Mraz și Gyuri Ilinca. La primele două, participanții vor avea la dispoziție și modelul Sony RX100 III, un model compact premium.

În cele trei zile „Alpha Days“ vor exista mai multe reduceri și oferte la produsele foto-video Sony. Mai multe informații despre acest eveniment, inclusiv cum te poți inscrie la fiecare workshop, sunt disponibile pe site-ul F64 (http://www.f64.ro/sony-alpha-days)