AMD  deschide astăzi o nouă eră în istoria gaming-ului pe PC, cu ajutorul ultimelor plăci grafice AMD Radeon™  printr-un eveniment live ce  a avut  loc în Los Angeles, alături de giganți ai industriei precum Microsoft, EA și Oculus. Noile plăci video Radeon 300 permit experiențe VR excepționale, rezoluții foarte ridicate, îmbunătățesc gameplay-ul, oferă suport pentru noile tehnologii DirectX 12 și Vulkan și se regăsesc într-o gamă variată pentru a permite utilizatorului să se încadreze în orice buget și orice limite de performanță.

Radeon™ R9 Fury – Nu doar un upgrade. O revoluție.

  • ·         Revoluționară – Cea mai avansată și inovativă placă video din punct de vedere tehnic, AMD Radeon™ R9 Fury X reprezintă evoluția completă a arhitecturii cipului cu nume de cod “Fiji”
  • ·         Inovatoare– GPU-ul AMD Radeon™ R9 Fury X aduce pe piață noua memorie HBM integrată ce permite performanțe cu până la 60% mai mari în comparație cu adversara sa directă, memoria GDDR5, și o lățime de bandă de 4096 biți. Radeon Radeon™ R9 Fury X permite astfel o performanță de 3x mai mare per watt consumat având o suprafață cu 94% mai mica, astfel obținând rezultate din clasa ultra-high-enthusiast cu dimensiuni de 7,5” (19cm).
  • ·         Design Premium. – AMD Radeon™ R9 Fury X prezintă caracteristici premium industriale având un exoschelet din aluminiu black-nickel, răcire cu lichid, barometru Tach de activitate customizabil și nu în ultimul rând iluminare LED