Allview, brandul autohton de smartphone-uri şi tablete prezent pe piaţa din Europa de peste 10 ani, lansează astăzi P6 Qmax. Smartphone-ul cu ecran generos de 5,95” şi display-ul Full HD cu unghi larg de vizualizare este perfect pentru momentele de relaxare.  Performanţa procesorului Octa Core cu frecvenţă de 1,7 GHz oferă o experienţă de utilizare vizibil mai fluentă faţă de cea a altor device-uri care utilizează modele de procesoare anterioare. Aceasta se datorează celor 8 nuclee ce pot functiona simultan la capacitate maximă.

„Urmare a proaspatului lansat X2 Xtreme, un device care oferă o experientă uimitoare datorită performanţelor sale de top, venim astăzi cu un produs cu dimensiuni asemanătoare, care reprezintă cu sigurantă o alternativa mai accesibila.” declara Lucian Peticilă, managerul general Allview.

Memoria RAM de 2 GB şi procesorul grafic Mali 450 asigură viteză sporită de procesare Grafica. Memoria interna este de 16 GB şi poate fi suplimentată prin adăugarea un card microSD de pȃnă la 32 GB. Smartphone-ul are două sloturi sim pentru a oferi utilizatorului acces la toate datele ȋntr-un singur device.

Ecranul generos de 5,95“şi display-ul IPS redă imagini la rezoluţia de 1920 x 1080 pixeli şi oferă un unghi larg de vizualizare. Deasemenea P6 Qmax dispune de doua camere foto-video, camera principală de 13 MP cu flash dual led de inaltă luminozitate, respectiv camera frontala de 5 MP cu autofocus pentru selfie-uri exceptionale. Acestea dispun de o mulţime de funcţii utile şi distractive precum: Face Detection, Face Beauty sau Smile Shot. Mai mult, P6 Qmax filmează şi redă videoclipuri la rezoluţie Full HD. Funcţia de stabilizare a imaginii garantează filmari de calitate superioara.

P6 Qmax are o baterie de 3000mAh, care asigură o autonomie de pȃnă la 300 ore ȋn stand-by şi pană la 13 ore de convorbire continua. Durata de funcţionare a bateriei poate fi prelungită cu ajutorul functiei Smart Power Saving Mode. De exemplu, această funcţie poate oferi cu  20% mai multă autonomie ȋn „Modul Startup”. Aceasta funcţie oferă posibilitatea de personalizare, astfel utilizatorul poate avea la dispoziţie aplicaţiile strict necesare folosind bateria ȋn modul cel mai eficient.

P6 Qmax poate fi controlat prin gesturi uşoare, cum ar fi pornirea ecranului printr-o dubla atingere. Funcţia Gesture Control ȋţi permite să accesezi browser-ul, muzica preferată, camera, fotografiile tale sau orice aplicaţie doreşti, desenȃnd o singură litera pe ecran.

Smartphone-ul P6 Qmax este disponibil pe bază de precomanda ȋncepand de astăzi, la preţul de 1099 lei. Pentru mai multe detalii, vă invitam să consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe website-ul nostru www.allview.ro/P6Qmax.