ADATA™ Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante şi produse NAND Flash, lansează un nou DOM (Disk-on-Module) în 7 pini, SATA III de 6Gbps, potrivit pentru sisteme de stocare embedded, computere industriale, dispozitive medicale și rețelistică, datorită echilibrului realizat între performanță și preț. De asemenea, dispozitivul include tehnologia S.M.A.R.T., precum și posibilități de customizare pentru aplicații industriale.

O soluție A+ SLC pentru diferite tipuri de upgrade

DOM-ul ADATA ISMS312 este un MLC NAND flash de mare viteză, ce oferă performanțe impresionante și fiabilitate excepțională, reușind viteze secvențiale de citire/scriere de până la 250/40 MB pe secundă și un MTFB de până la 1 milion de ore. În plus, consumul scăzut de putere, de doar 1.15W ajută la scaderea costurilor de întreținere și prelungește durata de viată a dispozitivelor suportate. Pentru că DOM-ul rezistă la temperaturi între -40°C și +85°C, poate fi folosit în condiții extreme. Poate fi orientat atât vertical, cât și orizontal, pentru factorul de forma potrivit.

Pentru a îndeplini cererile de performanță și economie necesare aplicațiilor industriale, ADATA a dezvoltat o soluție A+ SLC, pentru a îmbunătăți semnificativ performanța, stabilitatea și durata de viată a SSD-ului de peste trei ori, comparativ cu formatul MLC. De aceea, ISMS312 reprezintă alegerea ideală pentru clienții ce caută cel mai bun raport performanță/preț pentru un upgrade de top.

Noul DOM incorporează tehnologia S.M.A.R.T., ce analizează automat starea SSD-ului pentru siguranța datelor.

Integrare perfectă intre Hardware, Software și Firmware

ADATA SSD Toolbox oferă utilizatorilor posibilitatea de a verifica starea SSD-ului și de a-l configura rapid. Fiind un dispozitiv stabil și durabil, ISMS312 oferă consumatorilor cea mai avantajoasă ofertă pentru securitatea datelor lor, la un preț competitiv.

ADATA dezvoltă software, hardware și firmware, precum și propria metodologie de testare flash A+. Calitatea superioară, serviciile customizabile și suportul tehnic prompt caracterizează soluțiile oferite de ADATA. Noul DOM este disponibil în variante de 8GB, 16GB și 32GB.