ACROM, integrator IT cu experiență de peste 10 ani în furnizarea de servicii IT profesionale, și Microsoft România organizează joi, 27 noiembrie, o conferință dedicată managerilor executivi din diverse industrii ale economiei. Evenimentul va avea loc la sediul Microsoft România, din Piața Presei Libere , începând cu ora 9.30.

Prin intermediul acestui eveniment, ACROM și Microsoft își propun sa ofere participanților informații importante despre tehnologiile de înaltă performanță care îi pot ajuta să optimizeze și să mențină profitabilitatea companiei, să reducă cheltuielile operaționale și să îmbunătățească performanțele financiare.

Evenimentul se adresează directorilor executivi din companiile care activează în sectorul românesc de business, managerilor și persoanelor cu funcție de decizie din departamentele de IT ale companiilor și antreprenorilor interesați de o gestionare mai eficientă a afacerilor pe care le conduc.

Speaker-ii acestui eveniment sunt Oliviu C. Ghica, IT Services Development Manager – ACROM, Marius Dănescu, Office 365 Product Manager- Microsoft, Laurențiu Popescu, Sr. Consultant – ACROM, Daniel Popescu, Partner Technology Advisor – Microsoft si Valentin Craioveanu, Infrastructure Specialist, ACROM.  Pe lista temelor de discuții se regăsesc:

  • Metode de atingere a obiectivelor cu ajutorul celor mai noi aplicații de business;
  • Metode de gestionare a vânzărilor , fără o creștere a costurilor;
  • Informații de ultimă oră despre noile trenduri în tehnologie.

Agenda completă a evenimentului este disponibilă pe pagina evenimentului: De la Business la e-Business. Afacerea ta este pregătită pentru era digitală? Accesul în cadrul evenimentului se face pe bază de invitație sau prin înscriere directă, completând formularul disponibil pe pagina evenimentului.