F64 a sărbătorit Black Friday 2014 cu reduceri la aparate foto entry-level și profesionale, dar în ofertă au fost incluse telefoane și tablete. Cel mai mare magazin foto-video din Europa de Sud-Est a ajuns să vândă în campania Black Friday 2014 de peste 13 milioane de lei de-a lungul unui weekend prelungit, începând cu 21 noiembrie 2014. În primele 24 ore, peste 280.000 de oameni vizitaseră site-ul F64.ro în căutarea produselor dorite.

„Am ajuns la un nou Black Friday și la un nou bilanț post-Black Friday și pot spune că ne bucurăm în egală măsură de entuziasmul arătat de clienți, dar și de parteneriatele pe care am reușit să le încheiem cu furnizorii pentru a oferi cele mai bune reduceri la produsele dorite de oameni. Mai mult, am lansat anul acesta, în premieră pentru Black Friday, o nouă categorie de produse. Am ales unele dintre cele mai bune fotografii ale fotografilor din România și le oferim iubitorilor acestei arte sub forma unor tablouri“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Clienții F64 s-au arătat foarte interesați de DSRL-urile Nikon D7100 si Canon 650D, acestea fiind cele mai populare produse pentru acest Black Friday. Per total, F64 a realizat vânzări de peste 13 milioane de lei, în creștere cu 55 % față de anul trecut.

Black Friday 2014 la F64 a început online, dar s-a desfășurat cu succes și în magazinul din Bd. Unirii. Acesta a fost amenajat astfel încât să reflecte spiritul de bucurie al evenimentului. Astfel, oamenii care ajungeau în magazin și își ridicau produsele puteau face o poză la linia de finish și să își primească medalia cu textul „Fotograf de cursă lungă“. Mai mult, în pregătirea atmosferei de Crăciun, F64 și-a întâmpinat clienții cu mandarine și ceai cald.