Mai putin de doua luni ne despart de cel mai interesant eveniment al verii in materie de afaceri digitale : Brasov Internet Festival. 7 si 8 iunie sunt zilele dedicate afacerilor in cadrul Festivalului, in care participantii pot asista la numeroase ateliere, concursuri, expozitie si conferinta. Internet Expo, Internet Express, Arena Ursilor si Online Business Forum asteapta peste 1000 de vizitatori in acest an, consacrandu-se intr-un adevarat regal pentru intreprinderile care folosesc internetul in activitatea lor curenta. Rezerva-ti biletul pana la finele lunii aprilie pentru a beneficia de reducere de 40% !

“Reusim sa mentinem cea mai buna atmosfera la evenimentele dedicate afacerilor online. Ne-au spus-o atatia oameni incat am inceput sa o credem. Si asta doar din cauza ca nu facem spectacol, ci pur si simplu ne preocupam de problematica IMM-urilor si le dam solutii competitive.” a declarat Claudiu Gamulescu, Europe Internet Invest.

Online Business Forum desfasoara cea de-a 9-a editie. OBF este Conferinta principala destinata adaptarii afacerilor la mediul online, o caracteristica importanta a anilor care ii traim, analiza facuta din perspectiva noilor instrumente pentru afaceri, folosirea tehnologiilor mobile sau aspectul international care il capata atingerea in cateva secunde a pietelor mondiale. Trei sesiuni impartite in runde de discutii pe marginea subiectelor digitale, dedicate in egala masura antreprenorilor si detinatorilor de decizii in companii cat si profesionistilor, tuturor oferindu-se o experienta de eveniment deja devenita traditionala.

15 specialisti vin sa impartaseasca experienta lor in materie de educatie antreprenoriala digitala, marketing mobile, actiuni in social media care vizeaza imaginea, clientii sau relatiile publice, piete externe vest, est, sud, nord, business local si international, masuri si analize, etc … Intr-un cuvant, un maraton de 8 ore in care Forum-ul isi propune sa creeze o adevarata furtuna de idei noi , sa creeze relatii si sa deschida perspective nebanuite, care sa va ajunga cel putin pana la editia urmatoare.Marius Ghenea, Ionut Andrei, Ionel Naftanaila, Ioana Anescu, Anca Petrescu, Ionut Tata, Liviu Taloi, Doru Panaitescu, Dorin Boerescu, Mugur Frunzetti, Ciprian Stavar, Bogdan Manolea, Laurentiu Pop, Gabriel Boaca sunt cei care va vor conduce in lumea afacerilor digitale in cadrul Conferintei.

Pretul biletelor evenimentului este de 250 lei, insa pana la 31 aprilie este in vigoare perioada de pre-inregistrare unde discountul este de 40% . Locatia este Aula Universitatii Brasov, in amfiteatrul principal. 45 de parteneri sustin pana in momentul de fata Festivalul de Internet Brasov, care va contine si evenimente dedicate studentilor sau pasionatilor de Internet. 40 de firme va vor prezenta produsele in cadrul Expozitiei si foarte multe ateliere gratuite de lucru sunt deschise in prima zi a evenimentului. Nu uita, dedica timp in cele doua zile pentru a creste calitatea business-ului tau. Inregistrarea la eveniment se face prin completarea formularului la register.obf.ro.