Senior Software face un prim pas in pregatirea sistemului proprietar Senior ERP pentru export, lansand o versiune in limba engleza a acestuia. Decizia a venit ca urmare a cresterii popularitatii solutiei ERP in randul filialelor de multinationale din portofoliul companiei, acestea solicitand sistemul si pentru punctele de lucru din alte tari europene. Functionalitatile specializate pe verticale de piata, tehnologia de ultima generatie si performantele crescute ale sistemului ERP au determinat pana in prezent un numar de 23 de multinationale sa aleaga Senior Software pentru reprezentantele lor din Romania.

SeniorERP raspunde cu succes cerintelor specifice unei filiale de multinationala prin posibilitatea de integrare si comunicare rapida cu sistemele companiei – mama,  gradul ridicat de flexibilitate a solutiei la business-ul local si nu numai. Din acest motiv, printre cele 23 de multinationale din portofoliul Senior Software se numara jucatori de top din piata internationala, precum: RIGK – parte a companiei germane RIGK, furnizor de solutii inovatoare de reciclare si sisteme de recuperare a ambalajelor din plastic si materiale plastice rezultate din activitatea comerciala sau industriala; Aluplast, reprezentant al concernului Aluplast Germania, producator si distribuitor de sisteme PVC; Ecowater Systems – lider mondial in sisteme de tratare a apei, membru al Berkshire Hathaway Marmon Grup, avand sedii atat in SUA cat si in Europa; Phoenix Contact, din Germania, lider mondial in tehnologii de conectare;  S&D Pharma – Marea Britanie, distribuitor de top de produse farmaceutice; Roxtec – din Suedia, lider mondial in productia si comercializarea de sisteme  modulare de etansare; Walmark – din Cehia, producator de suplimente alimentare; grupul olandez Akzo Nobel, cel mai mare producator de lacuri si vopsele din lume samd.

Odata cu lansarea noii versiuni a SeniorERP, acum disponibil si in limba engleza, Senior Software ofera companiilor straine posibilitatea de a lucra cu acelasi sistem ERP , indiferent de locatia filialelor sau nationalitatea angajatilor, facilitand si accelerand in acelasi timp schimbul de informatii intre diferite puncte de lucru. Aceasta versiune prezinta si o serie de noi functionalitati menite sa aduca SeniorERP la nivelul exigentelor unei multinationale:

• imbunatatirea experientei utilizatorului final in lucrul cu aplicatia, prin reducerea timpului dedicat inregistrarii datelor;

• optimizarea accesului la informatiile dorite prin imbunatatirea modului de functionare a filtrelor de cautare;

• posibilitatea utilizatorului de a importa direct din interfata aplicatiei o gama larga de entitati: produse, parteneri, mai multe tipuri de documente si nu numai.

 “Abilitatea de a reactiona la cerintele pietei inaintea competitiei, indiferent ca este vorba de o piata locala sau internationala, iti permite sa te mentii in top intr-un climat economic extrem de dinamic. Acest lucru este valabil in special in cazul multinationalelor, unde disponibilitatea si acuratetea informatiilor pe baza carora se iau decizii au un impact major asupra reprezentantelor locale, angajatilor si indicatorilor companiei in general. Prin urmare este importanta o comunicare clara, corecta si rapida intre filiale si compania-mama. Datorita popularitatii sistemelor noastre in randul multinationalelor, am hotarat sa pregatim solutia SeniorERP pentru export, in prima faza prin livrarea acesteia in limba engleza. Dorim astfel sa oferim noi oportunitati de dezvoltare pentru clientii nostri, prin oferirea unei platforme ERP robuste, dar flexibile, cu disponibilitate internationala.” declara Lori Haiducescu, Director de Operatiuni al Senior Software.

Mario Nita, Manager General Immergas, cel mai mare producator de centrale termice din Italia, motiveaza alegerea SeniorERP: „Compania – mama din Italia beneficiaza de una dintre cele mai avansate tehnologic solutii ERP si trebuia sa cautam  o solutie pe masura. Am avut libertatea sa alegem o solutie locala. Piata s-a dezvoltat acum, exista tot mai multe solutii care acopera o plaja incredibil de mare de functionalitati, insa diferenta a fost data de oamenii alaturi de care urma sa lucrez.”

Walmark Romania, parte a grupului Walmark din Cehia si lider local in piata de suplimente alimentare, a decis implementarea sistemelor oferite de Senior Software datorita beneficiilor imediate pentru management: posibilitatea de a transforma rapid informatiile operationale in analize manageriale, care sa induca decizii corecte intr-o piata competitiva. Desi solutiile Senior Software au fost confruntate si cu sisteme internationale, Ana-Maria Mironescu, Director Financiar la Walmark Romania, declara ca “in mod categoric, SeniorERP a fost cel mai apropiat de nevoile noastre curente, lasand loc si pentru dezvoltari viitoare.”

SeniorERP asigura transferul informatiilor intre filiale si sediul central, indiferent daca acestea au sau nu implementat acelasi sistem. Astfel, operarea manuala a datelor este eliminata, ceea ce rezulta intr-o acuratete crescuta a acestora si eliminarea riscului de aparitie a erorilor umane. “Pentru comunicarea cu sediul central, utilizam un Wizard dezvoltat de Senior Software, prin care importam si exportam datele direct in sistemul utilizat in Polonia. Costurile sunt raportate acum zilnic si vanzarile saptamanal, astfel incat cei de la sediul central urmaresc performantele locale in propriul sistem.“ declara Bartosz Sieroslawski, Director Comercial Koelner, numarul unu in productia si distributia de sisteme de fixare pentru constructii din Polonia si unul dintre principalii producatori in acelasi domeniu din Europa.

Beneficiile obtinute de clientii Senior Software in urma implementarii SeniorERP demonstreaza capacitatea sistemului de a sustine atat companii mici, cu viziune, cat si multinationale aflate permanent intr-un proces de extindere, raspunzand cu succes unei varietati mari de cerinte legate de raportare, eficienta, rapiditate sau posibilitati de integrare cu alte sisteme. In acest context, Senior Software a demarat procesul de internationalizare bazandu-se pe experienta acumulata in cele peste 170 de implementari si parteneriatele de succes incheiate cu lideri internationali din industria de software.