Xerox şi Inform Lykos România au extins parteneriatul de peste 10 ani prin instalarea a două noi imprimante Xerox Nuvera 314, singurele de acest tip din ţară.

Echipamentele sunt însoţite de un Contract de Service Total (Full Service Maintenance Agreement), prin care Inform Lykos România beneficiază, pe baza unui preţ pe imprimare, de mentenanţă, reparaţii şi consumabile.

“Am analizat împreună cu Inform Lykos România care sunt nevoile lor legate de productivitate şi costuri, astfel încât compania să pună la dispoziţia clienţilor servicii de cea mai bună calitate”, a spus Dan Bârliba, Strategic Accounts Manger, Xerox România. “Le-am recomandat cele două echipamente Xerox Nuvera 314 pentru că oferă o calitate excepţională a imaginilor, viteză, eficienţă şi productivitate, exact acele caracteristici pe care partenerul nostru le dorea.”

Inform Lykos România prelucrează lunar peste 500 de tone de hârtie şi peste 7 TB de date. Ca şi echipamente digitale din coală, Inform Lykos România deţinea două echipamente Xerox de generaţie mai veche, dar compania avea nevoie de multifuncţionale care să facă faţă volumelor de lucrări în creştere şi fişierelor tot mai complexe. Totodată, Inform Lykos România a găsit cea mai bună variantă de investiţie împreună cu Alpha Leasing România şi a încheiat un contract de leasing, beneficiind astfel de o flexibilitate mai bună şi condiţii comerciale avantajoase.

“Soluţia oferită de Xerox ne-a ajutat să ne atingem obiectivele în ceea ce priveşte costurile şi specificațiile tehnice, permiţându-ne să îmbunătăţim productivitatea şi modul în care executăm proiecte complexe”, a spus Ana-Maria Gergely, Director General, Inform Lykos România. “În plus, lucrăm deja cu Xerox pe partea de imprimare în coală şi avem o experienţă foarte bună. Xerox este un leader în ceea ce priveşte tehnologiile de imprimare şi serviciile de management al documentelor şi proceselor de business.”

Beneficiile oferite de echipamentele Xerox Nuvera 314 constau în costuri mai mici de producţie şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor destinate clienţilor Inform Lykos România. De asemenea, compania procesează comenzile cu tipar din coală mult mai rapid, fapt care a condus la respectarea termenelor de livrare solicitate.

Ca furnizor de soluţii, Inform Lykos România pune pe primul loc productivitatea, iar noile imprimante Xerox Nuvera 314 sunt echipamente pe care compania se poate baza 24/24, 7/7.