Firma de cercetare Everest Group a desemnat Xerox ca fiind liderul furnizorilor de servicii pentru procesele de business (Business Process Services – BPS), in raportul sau “BPS Top 50™”, pentru al doilea an consecutiv.

 

Topul anual 50 al Everest Group include cei mai importanti furnizori la nivel mondial de servicii pentru procesele de business si este realizat pe baza veniturilor inregistrate in anul anterior si a bazei de date privind BPS a Everest Group.

 

“Expertiza noastra in sectorul serviciilor pentru procesele de business ne permite sa ajungem la mii de oameni in fiecare zi”, afirma Sue Watts, Chief Operating Officer of global capabilities, Xerox Services. “Investitia in cercetare si dezvoltarea solutiilor de automatizare ne-au permis sa oferim valoare adaugata clientilor nostri, imbunatatind, in acelasi timp, relatiile cu clientii lor.”

 

Xerox are o vasta experienta in industria de servicii pentru procesele de business, astfel, serviciile oferite includ operatiuni de contact center, managementul documentelor, a proceselor din finante si contabilitate si resurse umane.

 

Potrivit Everest Group, industria de BPS a evoluat de-a lungul anilor, de la optimizarea costurilor, la influentarea pozitiva a intregului lant valoric a proceselor de business, abordand o gama larga de obiective. Compania estimeaza ca sunt peste 200 de furnizori de servicii pentru procesele de business la nivel global, cu venituri anuale de peste 50 de milioane USD.