Xerox lansează noua gamă de echipamente multifuncţionale laser A4 monocrom WorkCentre 3025, WorkCentre 3215 și WorkCentre 3225. Dispozitivele dispun de conectivitate wireless integrată, au un design ultra-compact şi sunt destinate utilizatorilor individuali sau companiilor cu până la 10 angajați.

Noile multifuncţionale Xerox permit, prin funcția Wi-Fi Direct, conectarea sigură și rapidă a smartphone-urilor, tabletelor şi a laptopurilor direct la echipament, fără a fi necesară prezența unei alte rețele, iar împreună cu soluțiile de imprimare mobilă, Apple AirPrint și Xerox PrintBack, asigură rapiditate și eficiență în orice companie. De asemenea, dispozitivele au o viteză de imprimare de până la 28 de pagini pe minut (A4) şi permit recunoaşterea caracterelor prin software-ul OCR inclus.

“Noua gamă de echipamente multifuncţionale laser A4 Xerox a fost gândită pentru a eficientiza activitatea, adunând cele mai importante funcţii într-un singur dispozitiv: imprimare, copiere, scanare color sau alb-negru, trimitere de fax-uri şi e-mailuri direct către destinatari”, afirmă Sergiu Pop, Product Marketing Manager Xerox România. “Echipamentele sunt configurate astfel încât să se potrivească perfect în orice spațiu de birou şi aduc elemente de securizare suplimentare, dar şi un consum redus de energie şi costuri mici aferente consumabilelor, pentru un mediu de lucru sigur şi productiv.”

Xerox® WorkCentre™ 3025 este un echipament multifuncţional laser A4 cu dimensiuni compacte, ce are o rezoluţie de până la 1200 x 1200 dpi şi conectivitate WiFi integrată. Echipamentul vine în două configuraţii diferite: Xerox WorkCentre™ 3025BI, gândit pentru lucrul de acasă şi Xerox WorkCentre™ 3025NI, conceput pentru utilizatorii care au nevoie şi de conectivitate Ethernet, fax şi dispozitiv automat de alimentare pentru 40 de coli (ADF).

Xerox® WorkCentre™ 3215 are o viteză de imprimare de până la 26 pagini A4 pe minut, fiind potrivit pentru echipe de lucru mici. Echipamentul are o rezoluţie de 4800 x 600 dpi, astfel documentele se disting printr-o claritate deosebită a textului și nivelul de detaliu al elementelor grafice. De asemenea, Xerox® WorkCentre™ 3215 asigură o mobilitate îmbunătățită prin conectivitate wireless integrată, Wi-Fi Direct, iar prin suportul integrat pentru Apple® AirPrint™, permite imprimarea documentelor direct de pe dispozitivul Apple iPhone sau iPad.

Xerox® WorkCentre™ 3225 oferă o viteză de imprimare de până la 28 de pagini A4 pe minut, dar şi posibilitatea de imprimare faţă-verso automată. Memoria standard de 256 MB și procesorul de 600 MHz garantează o imprimarea rapidă și precisă a documentelor, iar calitatea îmbunătăţită a imaginii de 4800 x 600 dpi, împreună cu emulările PCL și PostScript, asigură un nivel constant de claritate a textului, chiar și atunci când acesta conţine un număr mare de elemente grafice.