Xerox lansează imprimanta alb-negru Phaser 4622, dotată cu opțiuni avansate de securitate a datelor, viteze mari de imprimare, o calitate excepțională a materialelor tipărite și suport pentru Apple Airprint.

“Phaser 4622 este ideală pentru instituţiile financiar-bancare, companiile de asigurări şi centrele medicale care tipăresc volume mari de documente şi unde eficienţa, viteza şi securitatea reprezintă elemente cheie”, spune Andra Stanciu, SMB Equipments Product Manager Xerox România. „Imprimanta include Secure Print care protejează informaţiile de utilizatori neautorizaţi, prin păstrarea documentelor în coada de imprimare a echipamentului până când aceastea sunt ridicate de utilizator în baza unei parole.”

Printre beneficiile imprimantei A4 Phaser 4622 se află:

  • Productivitate sporită – tipăreşte la o viteză de până la 65 de pagini pe minut, prima pagină fiind tipărită în 7,8 secunde
  • Capacitate mare de lucru – imprimă volume lunare de până la 275.000 de pagini
  • Calitate superioară a imaginii – o rezoluţie de până la 1200×1200 dpi
  • Mobilitate – imprimanta Phaser 4622 este dotată cu suport pentru Apple Airprint, permiţând accesul la instrumentul de imprimare mobilă cu cea mai largă utilizare în birourile din ziua de azi.

Phaser 4622 ofera un număr mare de opţiuni de personalizare, de la acceptarea a până la 6 tipuri diferite de suport media odată până la o capacitate mare de alimentare cu 2.000 de coli. Imprimanta poate fi adaptată uşor la orice mediu de lucru.

De asemenea, noul echipament ajută clienţii companiilor să îşi îmbunătăţească eforturile privind sustenabilitatea. Caracteristici precum imprimarea faţă-verso şi capacitatea de a grupa mai multe pagini pe o coală ajută utilizatorii să reducă semnificativ consumul de hârtie şi costurile.