Xerox lansează echipamentele de producţie alb-negru – multifuncţionalul D136 şi imprimanta D136 – care tipăresc la o calitate superioară şi o viteză foarte mare, o gamă largă de aplicaţii, de la materiale tranzacţionale şi afişe, la broşuri, cărţi de vizită şi manuale.

Echipamentele sunt potrivite pentru mai multe medii de imprimare, precum tipografii, edituri şi centre de imprimare, includ funcţii de finisare de ultimă generaţie şi au o capacitate extinsă de alimentare cu hârtie.

Multifuncţionalul D136 include  serverul Xerox Server, iar imprimanta D136 are serverul de imprimare Xerox FreeFlow în configuraţia standard – pentru multifuncţionalul D136 acesta este opţional. Serverele sunt special concepute pentru a face faţă celor mai complexe cerinţe, oferă viteze de procesare mai mari şi un management al fluxurilor de lucru îmbunătăţit. Spectrofotometrul ES-2000 ajută la calibrarea imprimantei pentru obţinerea unor gradiente fine şi uniforme, precum şi a unui proces de imprimare omogen la nivelul tuturor echipamentelor.

Echipamentele asigură o viteză de imprimare de până la 136 de pagini pe minut, cea mai mare din clasa lor. Multifuncţionalul Xerox D136 copiază/scanează documentele cu o viteză de până la 200 de imagini pe minut (ipm).

Cu ajutorul dispozitivelor de alimentare de mare capacitate şi supradimensionate, echipamentele tipăresc pe diverse suporturi de imprimare, având diferite dimensiuni – gestionând 8.000 de coli de hârtie fără întrerupere.

Calitate superioară a imaginii

Rezoluţia de imprimare de 2400 x 2400 dpi şi tonerul Xerox EA reproduc cu acurateţe textele, fotografiile şi elementele grafice – surprinzând cele mai fine detalii, nuanţe şi zone de negru intens – asigurând aceeaşi calitate a imprimării de la prima până la ultima pagină,  oferind un aspect profesional, mat fiecărui document.

Paletă largă de opţiuni de finisare

Gama largă de opţiuni de finisare ajută furnizorii de servicii de imprimare să îşi diverisifice produsele şi să scadă costurile. De exemplu, centrele de imprimare pot selecta un dispozitiv de finisare suplimentar, astfel încât să răspundă cerinţelor lor exacte şi să extindă gama de aplicaţii cu ajutorul unei opţiuni care le permite să realizeze tabloide, aplicaţii împăturite/pliate în două sau trei. Xerox Tape Binder poate lega până la 125 de coli de 80 gsm şi este compatibil cu Plockmatic Pro 50/35 Booklet Maker care face plierea şi împăturirea mult mai rapide.

Funcţii avansate de securitate a datelor

Echipamentul multifuncţional şi imprimanta Xerox D136 oferă companiilor şi clienţilor acestora posibilitatea de a transmite în siguranţă date importante, esenţiale pentru materialele de comunicare tranzacţionale, precum declaraţiile financiare. Serverul de imprimare FreeFlow activează protocoale de securitate, precum Strong Passwords, Secure FTP, IP Filtering şi Port Blocking. Funcţiile flexibile de securitate protejează împotriva accesului şi a modificării neautorizate.