Xerox a încheiat cu Department of Homeland Security din Statele Unite un contract pe trei ani, în valoare de 16 milioane de dolari, pentru a asigura servicii de digitizare agenţiei guvernamentale U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS). Xerox va furniza aceste servicii într-un centru al său proiectat special pentru administrarea securizată a datelor guvernamentale.   

Ca parte a contractului, Xerox va scana peste 25 de milioane de documente de imigrare pe an. Datele/documentele scanate vor fi transferate în sistemul de document management al guvernului federal şi vor fi folosite în diverse scopuri/situaţii de imigrare.

Xerox renovează un centru vacant în Barbourville, Kentucky, pentru a se conforma standardelor National Archives and Records Administration (NARA) privind facilităţile de stocare temporară a datelor.

Acest centru permite Xerox să răspundă cerinţelor guvernamentale stricte de securitate privind gestionarea documentelor oficiale. Clădirea Xerox este una dintre cele mai puţin de 20 de centre comerciale de acest tip aprobate de NARA în ţară.

Xerox va crea 50 de locuri de muncă în zonă şi va lucra împreună cu organizaţia locală a forţei de muncă, KCEOC Community Action Partnership (KCEOC), care va asigura serviciile de recrutare şi training pentru noii angajaţi.

Clădirea Xerox, aflată în prezent în renovări, va fi deschisă până la sfârşitul anului.