Multifuncţionalul Xerox WorkCentre 7855, seria Phaser 7100 şi soluţiile ConnectKey Share to Cloud şi Mobile Print Cloud au câştigat premii Summer 2013 Pick din partea laboratorului global independent de testare a echipamentelor office, Buyers Laboratory (BLI).

WorkCentre 7855, primul echipament care include ConnectKey şi care a fost testat de BLI a obţinut premiul pentru cel mai bun multifuncţional color A3, cu viteze de 51 până la 60 pagini pe minut (Outstanding 51 – to 60 – ppm A3 Color MFP). Seria Phaser 7100 a fost premiată pentru performanţa sa privind eficienţa energetică (Outstanding Achievement in Energy Efficiency). ConnectKey Share to Cloud a câştigat premiul pentru performanţa în inovaţie (Outstanding Achievement in Innovation), iar Mobile Print Cloud a fost recunoscută drept o soluţie excepţională de imprimare mobilă pentru companiile mici (Outstanding Small Business Mobile Print Solution).

Seria de multifuncţionale WorkCentre 7800 cu ConnectKey este o soluţie extrem de practică, care eficientizează procesele de lucru cu documentele, securizează datele şi reduce costurile. Aceasta asigură o productivitate sporită şi o calitate remarcabilă a imaginilor.

Imprimanta color Phaser 7100 oferă precizie şi claritate deosebite fiecărei pagini imprimate şi tipăreşte pe o gamă largă de suporturi de imprimare, inclusiv de format mare. Cu o înălțime de numai 406 mm, Phaser 7100 se încadrează cu ușurință într-un spaţiu restrâns de lucru, oferind toate beneficiile unei imprimante A4 de mare viteză (până la 30 pagini pe minut color și alb-negru), dar și posibilitatea de a tipări documente A3. Tehnologia Xerox de corecţie a culorii asigură imprimarea exactă şi uniformă a culorilor specificate, iar funcţia True Adobe PostScript 3 permite imprimarea corectă şi rapidă a documentelor complexe.

Soluţia ConnectKey Share to Cloud transferă documentele în arhive online de stocare, precum SharePoint Online, Google Drive, DropBox, Evernote, PaperPort Anywhere şi Salesforce.com. De asemenea, permite conversia automată în formate PDF cu opţiune de căutare text, Word sau Excel, facilitând gestionarea documentelor în viitor.

Cu ajutorul Xerox Mobile Print, utilizatorii pot tipări pe o imprimantă de la birou de pe orice dispozitiv mobil care transmite email-uri, fără a fi nevoie de un software special. De asemenea, ei pot alege implementarea imprimării mobile fie ca o soluţie cloud, fie ca una on-site.