West Facility Management Company și Archibus Solution Center România au finalizat prima parte a proiectului de implementare a platformei ARCHIBUS, soluția nr.1 în lume de gestionare informatizată pentru Real Estate , Infrastructură și Facility Management.

Această primă etapă presupune implementarea modulului de Mentenanță Corectivă, care asigură eficientizarea procesului de preluare și rezolvare a cererilor de intervenție din partea clienților, în parametrii de răspuns și calitate stabilite. Modulele Mentenanță Corectivă și Mentenanță Preventivă (care va fi implementat în a doua parte a proiectului) vor asigura pentru WFMC o abordare pro-activă în privința gestionării activității de mentenanță, atât din punct de vedere operațional cât și strategic. Factorii decizionali vor avea, astfel, un acces rapid și facil către toate informațiile legate de activele corporale și infrastructură pentru a organiza în mod eficient cererile de intervenții și mentenanța preventivă. Efectele acestei implementări vor fi resimțite și la nivelul clienților WFMC, deoarece se vor eficientiza timpii de răspuns și rezolvare a problemelor constatate și vor scădea intervalele de down-time.

„Modulele Preventive Maintenance (Mentenanță Preventivă) și On Demand Work (Mentenanță Corectivă) vor automatiza procesele de mentenanță și vor permite analiza istoricului lor, vor crește eficiența personalului și vor ajuta la programarea cu ușurință a mentenanței. Soluția dispune de fluxuri de lucru configurabile, are numeroase rapoarte predefinite și utilizează tablouri de bord pentru un control complet al proceselor. Toate aceste avantaje se vor face simțite încă după prima lună de utilizare” a spus d-na Anna-Maria Linek, Business Developer la Archibus Solution Center-România.

„Ne concentram foarte mult pe oferirea unor servicii de inalta calitate clientilor nostri si mai ales urmarim o imbunatatire continua a nivelului de satisfactie al acestora. Din acest punct de vedere consideram ca este foarte importanta monitorizarea atenta a tuturor problemelor semnalate, printr-o interfata directa cu toti clientii. Nu întâmplător am ales ca implementarea soluției Archibus să înceapă cu modulul de Mentenanță Corectivă” a afirmat

Proiectul complet cuprinde dezvoltarea și implementarea majorității aplicațiilor oferite de platforma Archibus și se întinde pe o perioadă de 15 luni. Faza a doua a proiectului presupune finalizarea implementării modulelor de Mentenanță Preventivă, Centrul de Asistență, Portalul Activelor, Managementul Portofoliului, Administrarea și Managementul Financiar al Spațiilor Închiriate, Administrarea costurilor, Alocare costuri si Facturare, Stabilirea Bugetului de Investiții, Managementul Proiectelor.