Aplica pana pe 7 martie la Consulting Days. Viziteaza sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

Consulting Days isi propune sa identifice tineri cu potential, cu rezultate academice deosebite, expunere internationala, implicare in proiecte extracurriculare sau membrii in ONG-uri studentesti care isi doresc sa lucreze in domeniul consultantei: Accounting, Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting.

Editia din acest an Consulting Days vine in intampinarea celor pasionati de consultanta cu:

1. Accounting, Audit, Taxes Event – eveniment ce va avea loc pe 18 Martie, la Howard Johnson Hotel.In cadrul acestei zile participantii vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentanti din companii de top, sa afle care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in aceste domenii.

Participarea este gratuita in baza inscrierii pe site-ul www.hipo.ro, pana pe 7 martie la sectiunea dedicata evenimentului Consulting Days. Cei care vor fi selectati vor participa la:

Conferinta generala a zilei KickStart a successful career in business – care le va oferi o imagine de ansamblu asupra domeniului de care sunt interesati, despre care sunt provocarile unui job sau care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere de succes.

Speed Networking – o sesiune de interactiune in cadrul careia se pot informa cu privire la oportunitatile de cariera si programele dedicate studentilor direct de la reprezentantii companiilor.

Workshop-uri si studii de caz realizate de catre companiile partenere care le vor oferi oportunitatea de a-si dovedi motivarea si interesul in a avea o cariera de succes in domeniul care ii pasioneaza.

2. Sectiune online denumita Career Corner care se va desfasura in perioada 10 – 28 Martie, pe www.hipo.roPlatforma online le ofera posibilitatea si celor care nu pot ajunge la evenimentul fizic din 18 martie, sa se informeze despre aria din consultanta care ii pasioneaza. In plus, platforma online le ofera tinerilor posibilitatea sa acceseze articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera pentru fiecare arie.

Pana in acest moment ne-au confirmat participarea companii multinationale care vor veni in intampinarea tinerilor cu programe de internship si management trainee. Printre acestea se numara: Deloitte, EY, PricewaterhouseCoopers, Mazars, Coca-Cola HBC Romania.

„Consulting Days reprezinta un eveniment important pentru cei care isi doresc o cariera in consultanta. Cu fiecare editie, proiectul a demonstrat ca reprezinta un moment de referinta pentru cei pasionati de acest domeniu, fie care este vorba despre Accounting, Audit sau Taxe. Le recomandam tinerilor sa se inscrie pana pe 7 martie la sectiunea proiectului pe www.hipo.ro. In urma inscrierii, candidatii selectati vor participa la o serie de workshop-uri, studii de caz si vor intra in dialog cu specialisti din consultanta care le pot oferi sfaturi utile cu privire la dezvoltarea lor personala si profesionala” a declarat Mihaela Dudescu, Project Manager, Consulting Days.

Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro