BEST Bucureşti organizează în perioada 10-14 martie 2014 cea de-a IV-a ediţie 360 Career Event, un eveniment de carieră ce oferă studenţilor şi tinerilor absolvenţi ai universităţilor din Bucureşti şansa de a-şi forma bazele unei cariere de succes, aducând mai aproape de aceştia companiile şi oferindu-le oportunitatea de a participa la multiple activități orientate pe informarea, instruirea şi consolidarea viitorului lor profesional.

360 Career Event debutează luni, 10 martie,  cu o sesiune de training-uri realizate de către CCOC, la Biblioteca Centrală UPB, ce au ca scop definirea primilor paşi în carieră. Aşadar studenţii vor avea posibilitatea de a afla cum să interacţioneze cu mediul angajatorilor, li se vor prezenta tehnici de realizare a unui CV şi modalităţi de pregătire pentru interviul perfect.

Între 11 şi 14 martie, studenţii sunt aşteptaţi la Biblioteca Metropolitană – filiala Ion Creangă, unde vor putea participa la prezentări de companie, workshop-uri şi interacţiune directă şi deschisă cu reprezentanţii companiilor în cadrul Employers’ Lounge, care le vor oferi o viziune asupra iniţierii unei cariere în domeniul dorit. Astfel, tinerii vor putea să afle ultimele noutăţi din mediul profesional şi vor putea să intre în contact direct cu reprezentanții companiilor participante Accenture, BRD, Cegeka, Enel, Endava, Luxoft şi Misys. Concomitent cu aceste activităţi, studenţii vor avea posibilitatea, printr-o vizită la sediul companiei, de a o cunoaşte din interior şi a afla mai multe despre modul său de funcţionare, domeniul de activitate şi oportunităţile pe care le oferă.

Pentru a participa la 360 Career Event studenţii sunt invitaţi să viziteze site-ul www.bestbucuresti.ro/360 şi să se înscrie la una sau mai multe dintre activităţile ce se vor desfăşura pe parcursul celor 5 zile.