Vivre.ro, cel mai mare retailer online de produse home & deco din Romania,  a lansat la inceputul lunii propria aplicatie pentru telefoanele mobile Iphone si Android. Prin intermediul aplicatiei, cumparatorii pot sa acceseze campaniile Vivre.ro si sa comande produsele disponibile in magazinul online direct de pe smartphone. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din AppStore sau de pe Google Play.

“Intrucat un numar tot mai mare de clienti acceseaza Vivre.ro de pe mobil, iar numarul de smartphone-uri este in crestere, era vital sa dezvoltam o aplicatie pentru mobil pentru a usura accesul si a crea o experienta cat mai placuta. In acest moment, 10% din cifra de afaceri este realizata prin comenzi de pe telefonul mobil si ne asteptam ca pana la finalul anului procentul sa ajunga la 30%”, a declarat Monica Cadogan, director general Vivre.ro

Aplicatia este in acest moment disponibila pentru clientii din Romania, iar pana la sfarsitul lunii aprilie va fi accesibila si in celelalte tari in care opereaza grupul Vivre – Bulgaria, Ungaria si Croatia.  Vivre.ro va lansa in prima jumatate a anului si o aplicatie pentru Ipad.

Noua aplicatie pentru mobil, dezvoltata impreuna cu firma I-Consult, permite clientilor sa fie la curent in orice moment cu toate campaniile Vivre.ro, fara sa piarda oferte care au o durata de timp limitata, indiferent daca sunt acasa sau in calatorie.

“Deoarece campaniile Vivre.ro sunt active pentru o perioada scurta de timp, oferta reinnoindu-se continuu, ne-am dorit sa diminuam orice impedimente care ar fi putut limita accesul si sa oferim celor care sunt in miscare o mai mare flexibilitate. Pentru dezvoltarea aplicatiei, am studiat atat comportamentul de browsing si de cumparare, precum si aspecte tehnice care sa contribuie la dezvoltarea unei aplicatii care inseamna pentru clientii nostri timp castigat si un mod placut de navigare”, a declarat Andras Nagy, CTO Vivre.ro

Aplicatia poate fi descarcata la https://itunes.apple.com/us/app/vivre/id802901869 pentru Iphone si https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ro.vivre pentru Android.

Pentru o demonstratie a modului de functionare, doritorii pot sa acceseze: https://www.youtube.com/watch?v=rpwKpJcCODI