Utilizând sistemele Supermicro X13 bazate pe procesoarele Intel® Xeon® Scalable din a 4-a generație obțineți mai multă performanță și eficiență mai mare pentru o gamă largă de sarcini de lucru comune.

Astfel, bazându-se pe arhitecturile Hyper, BigTwin®, GrandTwin™ și CloudDC, sistemele optimizate Supermicro X13 dau posibilitatea utilizatorilor să ruleze direct pe procesor fluxurile AI, fără a fi nevoie de plăci GPU dedicate. De asemenea, sistemele Supermicro X13 suportă procesoare de mare putere cu opțiuni de răcire cu lichid și stocare NVMe de ultimă generație.

Noua tehnologie Intel® AMX

Un alt câștig important este acela de a putea accelera semnificativ capacitățile AI pe CPU cu Intel® AMX. Intel AMX este un accelerator încorporat care îmbunătățește performanța instruirii și deducției de învățare profundă pe procesoarele Intel® Xeon® Scalable din a 4-a generație, ideale pentru sarcini de lucru precum procesarea limbajului natural, sistemele de recomandare și recunoașterea imaginilor.

Analiză dezlănțuită

Sistemele Supermicro X13 alimentate de procesoare Intel Xeon scalabile de generația a 4-a contribuie la îmbunătățirea vitezei și eficienței sistemelor CRM. Supermicro X13 GrandTwin și Hyper oferă o densitate optimă a
memoriei pentru aplicațiile de baze de date, în timp ce sistemele multi-procesor 4x și 8x permit integrarea unui volum de până la 32 TB de DDR5 în 128 de sloturi.

Intel® In-Memory Analytics Accelerator (Intel® IAA)

Unul dintre avantajele importante oferite de aceste sisteme este acela de a putea rula mai rapid fluxurile de lucru pentru baze de date și analize, cu o eficiență energetică potențial mai mare. Intel® IAA crește debitul de interogare și scade amprenta de memorie pentru baza de date în memorie și fluxurile de lucru de analiză a volumelor mari de date. Intel IAA este ideal pentru baze de date în memorie, baze de date open-source și depozite de date.

Maximizați fluxul de date din rețea

Sistemele Supermicro sunt optimizate pentru eficiență maximă în aplicațiile de rețea, îmbunătățite și mai mult la comutarea și criptarea fluxurilor de lucru descărcate pe motorul de accelerare
Intel QuickAssist Technology încorporat pe procesoarele Intel Xeon Scalable din a 4-a generație. Serverele rackmount din familia Supermicro X13 CloudDC și WIO oferă o soluție all-in-one pentru centrele de date în cloud, combinând densitatea optimă de calcul, memorie și stocare cu TCO echilibrat.

Tehnologia Intel® QuickAssist (Intel® QAT)

Contribuiți la reducerea consumului de resurse de sistem – și implicit la TCO – prin accelerarea criptografiei și a comprimării datelor cu Intel® QAT. Prin descărcarea criptării, decriptării și comprimării, acest accelerator încorporat ajută la eliberarea nucleelor procesorului, astfel încât sistemele să poată deservi un număr mai mare de clienți sau să utilizeze mai puțină energie. Obțineți cea mai mare valoare atunci când îmbinați compresia și criptarea – cu Intel QAT, procesoarele Intel® Xeon® Scalable din a 4-a generație sunt procesorul de cea mai înaltă performanță care poate comprima și cripta într-un singur flux de date.

Eficiență în edge…

Supermicro accelerează inovația inteligentă în edge cu noi sisteme optimizate pentru sectorul de telecomunicații, alimentate de procesoare scalabile Intel Xeon de generația a 4-a. Sistemele Supermicro X13 5G dispun de design compact al șasiului, porturi I/O pe panoul frontal și alimentare de curent continuu opțională, integrându-se cu ușurință în infrastructura existentă și oferind performanțe pentru centrele de date și eficiență maximă în medii edge dificile.

… cu Intel® vRAN Boost

Intel® vRAN Boost supraalimentează vRAN și Open vRAN cu performanțe remarcabile per watt pentru a satisface cerințele critice de scalare, flexibilitate și eficiență energetică ale operatorilor. Accelerația sa vRAN complet integrată reduce complexitatea sistemului și ajută la îmbunătățirea costului total al proprietății.

Soluțiile Supermicro sunt disponibile prin intermediul ASBIS Romania.