Un articol de Bogdan STRĂTULĂ, Channel Reseller Manager pentru Vertiv, în România

Este epoca agilității. Echipele tehnologice din organizațiile din întreaga lume sunt însărcinate cu stimularea creșterii afacerii și automatizarea operațiunilor. Pentru a atinge aceste obiective importante, echipele IT standardizează implementările tehnologice în rețelele core-to-edge. Și vestea bună este că acum pot face acest lucru la nivel global, nu doar regional. În acest spirit, Vertiv are plăcerea de a anunța lansarea Vertiv™ Liebert® GXE, o platformă de surse de alimentare neîntreruptibilă (UPS) de 6-10 kVA, care este disponibilă la nivel global pentru țările și organizațiile care utilizează soluții de 230V.

Partenerii din domeniul IT sunt bine poziționați pentru a-și sprijini clienții să navigheze în această tranziție. Distribuitorii și revânzătorii cu valoare adăugată (VAR) își pot valorifica relațiile profunde cu Vertiv, cunoștințele de specialitate despre sistemele noastre de alimentare critice și serviciile pentru a ajuta clienții să creeze platforme tehnologice flexibile și interoperabile la nivel global.

Beneficiile cheie ale standardizării tehnologiei la nivel global

Iată ce doresc să obțină echipele de educație, finanțe, guvern, producție și tehnologie de vânzare cu amănuntul din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri), organizații și întreprinderi.

Implementarea tehnologiei ca platformă globală: Tehnologia susține din ce în ce mai mult modelele de afaceri și serviciile globale. Drept urmare, standardizarea are ceva de oferit tuturor. Platformele standardizate sunt mai ușor de dezvoltat și de sprijinit de către producători. Partenerii din domeniul IT beneficiază de dobândirea tehnologiei la cheie pe care o pot vinde și implementa în locațiile clienților la nivel global. Și echipele beneficiarilor obțin o platformă ușor de achiziționat, instalat și întreținut, oferind scăderea costurilor pentru instalațiile mai mari.

Liebert GXE susține această tendință. UPS-ul nostru online cu dublă conversie este proiectat și fabricat intern și disponibil pentru vânzare în mai multe locații din Asia-Pacific, EMEA și America Latină
și, prin urmare, poate fi comandat și implementat cu ușurință la nivel global. Prin menținerea unui control strict al producției, ne asigurăm că clienții noștri primesc livrări în timp util de 
UPS-uri
online Vertiv
 de înaltă calitate, susținându-și
impulsul afacerii și sporindu-și stabilitatea operațională. Iar pentru cumpărătorii determinați de preț, UPS-urile Vertiv de
6 kVA și 10 kVA vor fi potrivite.

Oferirea de vizibilitate sporită: Echipele tehnologice doresc să-și sporească vizibilitatea asupra operațiunilor distribuite și locale, astfel încât să poată identifica în mod proactiv problemele și să înlocuiască echipamentele vechi înainte să apară întreruperi.

Liebert GXE se integrează complet cu gama de produse de monitorizare Vertiv, care include plăci de rețea și Vertiv™ Power Insight. Ca rezultat, cumpărătorii pot monitoriza starea și performanța UPS-ului lor Liebert și a bateriilor cu plumb reglat prin supapă (VRLA). Pe măsură ce bateriile îmbătrânesc, echipele pot cumpăra altele noi și le pot înlocui cu kiturile de baterii opționale înainte de a avea loc un incident.

Oferirea de mai mare continuitate a energiei pentru locații: Echipele de tehnologie supraveghează operațiunile esențiale pentru misiune în locații, cum ar fi dulapuri de rețea, sucursale și locații de telecomunicații și edge. Profesioniștii IT doresc să utilizeze un UPS online cu dublă conversie standardizat care protejează operațiunile digitale în toate aceste locații – și multe altele.

UPS-ul Liebert GXE poate fi implementat în mod flexibil pentru a îndeplini cerințele pentru diferite cazuri de utilizare și locații. Aceste sisteme UPS
Liebert
 oferă un factor de putere unitar, permițând conectarea mai multor sarcini, păstrând aceeași valoare nominală VA în același timp. În plus, UPS-urile Vertiv Liebert pot fi utilizate cu până la patru dulapuri de baterii externe (EBC), oferind o durată de funcționare extinsă pentru operațiuni critice, care pot necesita un timp de rezervă mai lung. În cele din urmă, un încărcător intern de 4 amperi readuce sursa de alimentare de rezervă Vertiv online în doar trei ore, reîncarcând-o până la 90 la sută.

Crearea de sisteme flexibile, scalabile: Hardware-ul tehnologic de astăzi este din ce în ce mai interoperabil, integrându-se ușor cu alte soluții pentru a oferi capabilități îmbunătățite. Cumpărătorii beneficiază de achiziționarea de sisteme care sunt extensibile, fie la punctul de cumpărare, fie în viitor, obținând un ROI mai mare pentru cheltuielile lor și evitând riscul achiziționării de echipamente depășite rapid.

Pe lângă capacitățile de monitorizare de la distanță, Vertiv oferă un portofoliu extins de tehnologie de alimentare, inclusiv unități de distribuție a energiei în rack, sisteme de alimentare curent continuu, aparate de comutare, comutatoare de transfer statice, sisteme busbar și multe altele. Cumpărătorii își pot extinde astfel cu ușurință infrastructura electrică cu Vertiv în orice moment. Prin achizițiile din sursă unică, partenerii din domeniul IT și clienții simplifică procesele, de la luare în considerare și achiziție până la integrare și întreținere.

În plus, Vertiv Liebert GXE poate fi montat în mod flexibil intr-un rack sau turn, permițând echipelor beneficiarilor să plaseze acest UPS într-o varietate de locații.

Valorificarea la maximum a bugetelor tehnologice: Indiferent de dimensiunea bugetului lor, cumpărătorii IT sunt siguri că vor căuta soluții care țin cont de valoare pe măsură ce o recesiune se profilează. Un UPS rackabil, Liebert GXE este o opțiune atentă la costuri pentru aplicațiile care au nevoie de performanțe puternice, fără a necesita o sursă de alimentare de rezervă la scară industrială.

Creșterea controlului prin conformitate: Standardizarea ajută producătorii să mărească calitatea produselor, iar echipele benficiarilor reduc decalajele din cauza erorilor, a supravegherii sau a problemelor cauzate de soluțiile neintegrate. Soluțiile standardizate pot fi, de asemenea, gestionate mai ușor, deoarece echipele sunt instruite pe mai puține sisteme și utilizează procese uniforme pentru a le implementa și menține.

Echipele care implementează Vertiv Liebert GXE la nivel global pot beneficia de procesele interne de producție ale companiei, care au ca rezultat produse de înaltă calitate susținute de garanții standard. De asemenea, echipele tehnologice pot împărtăși cele mai bune practici la nivel global, în timp ce folosesc UPS-uri online Vertiv în diferite regiuni.

Obținerea de asistență post-vânzare: Nu mai este suficient să vinzi hardware și software: de fapt, obținerea de asistență post-vânzare a fost al treilea cel mai important factor pe care cumpărătorii B2B îl iau în considerare atunci când cumpără soluții, în urma prețului și produselor relevante. Mai mult de jumătate (57%) dintre cumpărătorii B2B doresc să poată accesa servicii precum integrarea și activarea de la furnizorii lor preferați.

Clienții pot accesa asistența partenerilor Vertiv pentru a cumpăra și integra soluții Vertiv – sau echipele IMM-urilor pot alege să cumpere aceste soluții direct. Echipele care nu doresc să întrețină echipamente sau au nevoie de ajutor pentru a-și extinde acoperirea în rețelele distribuite pot folosi Vertiv™ LIFE Services pentru a-și monitoriza și întreține noul model de UPS.

Standardizați achiziția UPS cu Vertiv Liebert GXE

Pe măsură ce afacerile se accelerează, echipele beneficiarilor și partenerii lor caută modalități de a simplifica gestionarea rețelelor core-to-edge și de a externaliza serviciile cheie. Prin standardizarea implementării UPS-urilor Vertiv™ Liebert® GXE în regiuni și locații, echipele obțin o sursă de alimentare de rezervă ce ține cont de valoare, care este disponibilă la nivel global, oferă monitorizare integrată de la distanță și protejează serviciile digitale. În plus, cumpărătorii pot extinde câștigurile prin standardizare prin implementarea altor soluții de infrastructură energetică de la Vertiv și valorificând serviciile de monitorizare și întreținere ale companiei.

Da, echipele IT pot simplifica și standardiza operațiunile cu o platformă globală UPS!

Vertiv™ Liebert® GXE este disponibil prin distribuitorii noștri autorizați MB Distribution și ASBIS România. Pentru mai multe informații contactați-ne la emea.ro.hello@vertiv.com