Plaut Consulting Romania, partener teritorial al QlikTech, unul dintre cei mai importanți producători de aplicaţii personalizate de Business Intelligence din lume, aduce în România o variantă locală a QlikView Global Games – Winter Edition. Această aplicație demo, disponibilă online în 20 de limbi, inclusiv în limba română, le permite fanilor Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci să urmărească evoluția celor peste 3000 de sportivi participanți. Astfel, utilizatorii pot accesa și compara cele mai noi date zilnice legate de performanțele lor în cadrul probelor olimpice de anul acesta, precum și o multitudine de informații acumulate în toate cele 22 de ediții ale Jocurilor Olimpice de Iarnă desfășurate până în prezent.

QlikView Global Games – Winter Edition permite atât accesarea programului probelor olimpice din fiecare zi și urmărirea în timp real a rezultatelor sportivilor preferați, cât și analiza întregului istoric olimpic, de la profilul unei țări și numărul de medalii obținute de aceasta de-a lungul timpului la cei mai medaliați sportivi și evoluția disciplinelor olimpice în general. Mai mult decât atât, utilizatorii platformei pot afla o multitudine de detalii inedite legate de fiecare ediție a Jocurilor Olimpice de Iarnă de până acum, precum care a fost cel mai înalt sau greu sportiv care a participat vreodată la Olimpiadă, care este distribuția pe sexe și grupe de vârstă sau care sunt recordurile mondiale stabilite în timpul competiției.

Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci se desfășoară în perioada 7 – 23 februarie 2014 și numără peste 90 de țări participante din întreaga lume, care evoluează la 15 discipline pentru a câștiga 100 de medalii de aur. România este prezentă la Soci cu o echipă de 24 de sportivi și va concura în cadrul a 8 sporturi de iarnă: schi alpin, schi fond, biatlon, sărituri cu schiurile, patinaj artistic, bob, sanie şi skeleton.

Platforma QlikView Global Games – Winter Edition poate fi accesată la adresa:

http://www.plaut.com/ro/qlikview-platform/global-games-winter-edition