Analiza bazelor de date poate cu adevărat să ajute la obținerea unor informații importante despre o companie, procesele și angajații acesteia? Și dacă da, în ce măsură poate analiza corectă a datelor să contribuie la optimizarea fluxului de muncă și la reducerea costurilor dintr-o companie? Pot rezultatele acestor analize să susțină managerii în luarea unor decizii rapide și inteligente de business? Plaut Consulting România va fi prezent la Internet & Mobile World 2014, în perioada 8-9 octombrie, pentru a răspunde tuturor acestor întrebări, dar și pentru a le prezenta vizitatorilor soluții revoluționare de Business Intelligence pentru vizualizarea datelor.

Pe lângă standul dedicat, Plaut prezintă și doi invitați speciali din partea Qlik, unul dintre cei mai importanți producători de aplicații personalizate de Business Intelligence din lume, invitați care le vor împărtăși vizitatorilor o parte din secretele creării de analize personalizate de date. Marcin Mazur, Regional Director Eastern Europe, Greece & Israel Qlik va vorbi despre modul în care companiile pot explora legăturile care există între datele din diferite surse pentru a scoate la iveală informații utile și interesante. De asemenea, Piotr Koval, Sales Support Team Leader Qlik va oferi o privire în culisele securității informatice, prezentând soluțiile care pot ajuta companiile să-și creeze un mediu mobil sigur în contextul implementării rețelelor virtuale private, politicii BYOD (Bring Your Own Device), aplicațiilor de gestionare a dispozitivelor mobile și a arhitecturilor de rețea izolate DMZ (demilitarized zone).

Prezentarea Visualize Your World – Unleash Your Intuition a celor doi reprezentanți Qlik va avea loc în prima zi a târgului Internet & Mobile World 2014, pe scena de Business Software, de la 12.45 la 13.15. Vizitatorii sunt invitați și la standul Plaut Consulting România, aflat lângă zona de networking, unde vor putea afla mai multe informații despre beneficiile soluțiilor de Business Intelligence. În plus, exclusiv pe perioada târgului, toți vizitatorii vor primi gratuit o aplicație dezvoltată de Plaut pe baza platformei de data discovery Qlik Sense care le permite să analizeze mai ușor toate vânzările din companie și să își conceapă strategia de business în funcție de informațiile derivate din acestea.