Incepand cu luna octombrie, studentii dornici sa invete despre IT si tehnologie vor avea ocazia de a invata de la profesionisti in domeniu in cadrul programului de invatare IT Services dezvoltat de Universitatea Alternativa.

Programul se va axa in primul an pe industria de IT Services, iar cursurile si atelierele vor fi sustinute de oameni cu experienta de la compania Genpact, partenerul universitatii pentru acest proiect. Cei dornici sa isi dezvolte competente de IT si sa-si foloseasca cunostintele de limbi straine intr-un mediu multicultural, vor gasi in programul IT Services mediul ideal pentru a se dezvolta. Studentii vor invata despre: How to network, Ticketing System, ITIL Foundation (Information Technology Infrastructure Library), OS Championship (MAC, IOS, OS Windows, Android), Internet Explorer, Outlook, Customer Experience in IT Services, Self-Management, Problem Solving Skills, Creative Thinking, Lean Six Sigma.

Desi dezvoltarea studentilor care aplica pentru acest program se va centra pe IT Services, acestia au acces la toate programele de dezvoltare si resursele oferite de Universitatea Alternativa:

– 55 de cursuri si traininguri

– acces la 30 de mentori

– acces la minim 10 ateliere si grupuri de invatare

– 4 conferinte de o zi pe an cu subiecte de interes pentru studenti

– 14 sedinte de consiliere pentru autonomie in invatare

– Incubator de afaceri – suport pentru dezvoltarea ideilor lor de afaceri

– 6 sedinte de coaching

– proiecte Rent a Team in colaborare cu partenerii Universitatii Alternative

– biblioteca, Bookster, echipamente foto si video etc.

Dupa experienta in aceasta universitate, majoritatea studentilor au obtinut jobul dorit intr-o companie pe placul lor, au plecat in strainatate unde au propriile proiecte sau si-au deschis propria afacere. Universitatea Alternativa este o comunitate de tineri pasionati si pusi pe treaba care se ajuta reciproc in diversele proiecte pe care le desfasoara. Astfel, viitorii studenti aici vor primi sustinere atat prin programele universitatii cat si de la colegii lor, din tara sau din afara ei.

Tinerii pasionati care isi doresc sa aduca valoare invatand mai mult si care sunt pasionati de IT si stiu doua limbi straine (engleza si una dintre: germană, spaniolă, italiană, portugheză, suedeză, norvegiană, franceză, olandeză sau poloneză), sunt invitati sa aplice pentru programul IT Services pana pe 20 septembrie la acest link si astfel sa devina studenti ai Universitatii Alternative.