Uni Systems este una dintre puținele companii din Europa care a obținut această specializare specifică

Uni Systems, membră a Quest Group of Companies, a anunțat că a obținut specializarea avansată Analytics on Microsoft Azure, care validează și mai mult cunoștințele profunde, experiența vastă și succesul dovedit al companiei în planificarea și implementarea serviciilor de analiză în cloud Azure. Prin această realizare, Uni Systems devine una dintre puținele companii din Europa care a obținut această specializare specifică.

Cerințele stricte ale procesului oficial de specializare, care au fost îndeplinite cu succes de către echipele specializate ale companiei, includ existența unei oferte complete de soluții tehnice și a unui portofoliu bogat, Revenue Performance Sell în Cloud Analytics, un nivel înalt de competență Gold Cloud Platform și implementarea de soluții pentru un număr de clienți. Prin specializarea specifică, poziționarea Uni Systems se consolidează și mai mult în rândul partenerilor distinși ai Microsoft.

Theodore Poulias, Enterprise Solutions Business Unit Director al Uni Systems, a declarat: “Investiția noastră consecventă în domeniul Cloud Analytics continuă să dea rezultate și ne permite să ne îmbunătățim portofoliul tehnologic și comercial prin extinderea potențialului nostru, crearea unor legături mai puternice cu clienții noștri și obținerea unui avantaj competitiv pe piața europeană. Aceasta este o specializare foarte importantă care servește obiectivelor noastre strategice care includ, printre altele, concentrarea pe Data Analytics și Cloud, piloni de bază ai erei digitale, și consolidarea colaborării cu partenerii noștri proeminenți, precum Microsoft”.

Albertos Bourlas, Commercial Partners Director al Microsoft Grecia, Cipru și Malta, a declarat: “Suntem foarte mândri că Uni Systems este unul dintre puținii parteneri din Europa care a obținut acest statut și așteptăm cu nerăbdare beneficii importante pentru clienți în domeniul Data Analytics și Business Intelligence. Cu specializarea avansată pentru Analytics on Microsoft Azure, Uni Systems va permite clienților să utilizeze întreaga gamă de active de date pentru a contribui la crearea de soluții analitice transformative și sigure la scară de întreprindere.”