ASRock Inc., lider global în producţia plăcilor de bază, continuă sa doboare recorduri mondiale! Saptamana trecută am văzut cum au fost doborâte două recorduri, frecvenţa de 7181.23 MHz si 1601 puncte cu Intel XTU, realizat de John Lam, overclocker la HKEPC OC, folosind o placă ASRock Z97 OC Formula şi un procesor Intel® Core™ i7-4770K. Astazi, legendarul overclocker Nick Shih a obţinut şi el frecvenţe de 7003.38 MHz folosind ASRock Z97 OC Formula şi noul procesor Intel® “Devil’s Canyon” Unlocked 4th Gen Core™ i7-4790K, trecând pe prima poziţie în clasamentul HWBOT.org!

Proiectată şi optimizată chiar de către Nick Shih, ASRock Z97 OC Formula este construită folosind tehnologia “Super Alloy”, cu radiator XXL din aliaj de aluminiu pentru o racire mai rapidă, condensatoare din aliaj premium ce menţin temperatura de lucru la valori scazute, MOSFET Dual-Stack pentru un voltaj mai eficient pe CPU şi MOSFET NexFET™ ce oferă rezistenţă la descărcări electrostatice de până la 15KV. Datorită disipării rapide a căldurii şi a unei surse stabile de putere, aceste componente superioare sunt armele potrivite pentru a doborî noi recorduri mondiale.

În plus, ASRock Z97 OC Formula include componente speciale pentru OC, precum multiple condensatoare de filtrare, Hi-Density Power Connector, Conformal Coating, design 12 Phase CPU Power, PCB in 8 straturi, cupru 4 x 2oz, noul design 4 Phase Memory Power, si multe altele. De asemenea, ASRock încorporează o armă secretă în BIOS – Jumbo V. Această funcţie unică permite overclocker-ilor să aleagă setările de voltaj optime, până la un maxim de 3V pentru overclocking-ul extrem. Jumbo V este disponibil exclusiv pe placa de bază ASRock Z97 OC Formula. De aceea, varful seriei ASRock OC este cea mai puternică placă de bază, pregătită să spargă barierele şi să domine arena OC!

Află mai multe despre ASRock Z97 OC Formula:

http://www.asrock.com/mb/Intel/Z97%20OC%20Formula/