In perioada 12-14 martie 2013, la Hotel Howard Johnson, are loc cea de-a doua editie a proiectului Consulting Days. Evenimentul isi propune sa identifice tineri cu potential care isi doresc sa lucreze in domeniul consultantei: Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting.

Consulting Days se desfasoara pe parcursul a trei zile, fiecare zi fiind dedicata unui domeniu de activitate:

Audit &Taxes – 12 martie 

Legal Consultancy – 13 martie

IT&Management Consultancy  – 14 martie

Pentru a participa la eveniment, tinerii sunt asteptati sa se inscrie pana pe 7 martie accesand sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

Pana astazi s-au inscris 1120 de aplicanti, absolventi si masteranzi cu rezultate academice deosebite, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti si cu experienta internationala.

In cele 3 zile ale evenimentului, tinerii selectati vor avea acces la o serie de conferinte in cadrul carora vor afla care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in consultanta (Audit &Taxes, Legal, IT&Management), vor participa la studii de caz si se vor informa despre oportunitatile de cariera si programele dedicate lor direct de la reprezentantii companiilor: Adevaris, Deloitte, Ernst&Young, KPMG, PricewaterhouseCoopers, Mazars, Tuca Zbarcea & Asociatii, Platis Bazilescu LLLP, Oracle, IXIA, IBM.

Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

Consulting Days este un proiect sub egida Talent Network, cea mai mare retea dedicata exclusiv tinerilor talentati, alaturi de Top Talents Romania si Career Innovation Week.