Saptamana viitoare, pe 18 martie, are loc Consulting Days, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti. Deadline-ul de aplicare s-a prelungit pana astazi – 12 martie, iar cei interesati se pot inscrie pe www.hipo.ro, accesand platforma dedicata evenimentului.

Consulting Days este primul proiect al anului care se adreseaza tinerilor cu potential. Evenimentul a adunat pana acum peste 2.700 de aplicanti si 600 de participanti. Printre companiile participante la editiile trecute ale proiectului se numara: Adevaris, Deloitte, EY, KPMG, Mazars, Baker Tilly Klitou, TPA Horwath, bpv Grigorescu Stefanica, Platis Bazilescu LLLP, Tuca Zbarcea si Asociatii, Oracle, Capgemini, IBM etc.

In cadrul evenimentului din acest an, tinerii vor avea ocazia sa afle mai multe informatii despre oportunitatile de cariera deschise de companiile participante, printre care amintim:

 • Audit Graduate Recruitment 2014 – Deloitte
 • Tax Graduate Recruitment 2014 – Deloitte
 • Audit Management Trainee – Coca-Cola HBC Romania
 • Junior Accountant, Outsourcing Services – Mazars
 • Junior Lawyer – EY Romania
 • Career Opportunities at EY Romania;

Ajuns deja la a treia editie, anul acesta evenimentul Consulting Days va crea mediul potrivit pentru:

 1. Interactiune directa cu cei mai buni 150 de studenti si tineri absolventi interesati de dezvoltarea unei cariere in Accounting, Audit sau Taxes, in cadrul evenimentului ce se va desfasura pe 18 Martie, la hotel Howard Johnson.

Participantii selectati in cadrul evenimentului din 18 martie la Accounting. Audit. Taxes Event vor participa la:

 • Conferinta generala a zilei – KickStart a successful career in business – care le va oferi participantilor o imagine de ansamblu asupra domeniului de care sunt interesati.
 • Speed Networking – in cadrul careia se pot informa cu privire la oportunitatile de cariera si programele dedicate studentilor direct de la reprezentantii companiilor.
 • Workshop-uri si studii de caz care le vor oferi oportunitatea de a-si dovedi motivarea si interesul in a avea o cariera de succes in domeniul care ii pasioneaza. Cateva dintre workshop-urile la care vor putea participa tinerii sunt Transparent Audit – EY, VAT eats quart of your ice-cream EY sau Growing up in tax and audit – PwC.
 1. Interactiune online printr-o platforma dedicata companiilor din domeniul consultantei, prin care pot interactiona, educa si recruta studenti si proaspat absolventi de top. Sectiunea online, denumita Career Corner, se va desfasura pana pe 28 Martie, pe www.hipo.ro

Platforma online Career Corner le ofera tinerilor posibilitatea sa se informeze despre aria din consultanta care ii pasioneaza, accesand articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera. Titlurile catorva dintre articolele disponibile sunt: “Cum sa devii un auditor de succes?”, “Sfaturi pentru un consultant IT de succes”, “Diferenta dintre profilul cautat pentru departamentul taxe si cel cautat pentru departamentul audit”.

Printre companiile participante la editia din 2014 se numara: Deloitte, EY, PricewaterhouseCoopers, Mazars, Coca-Cola HBC Romania.

Testimoniale din partea participantilor la editiile trecute Consulting Days pot fi vizualizate accesand urmatorul link: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays/sectiune/5

Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro