Ca urmare a extinderii anunțate la începutul anului, grupul Accace a finalizat în cel de-al doilea trimestru componența echipei de conducere la nivel global și regional, ceea ce înseamnă o serie de modificări care au impact și asupra României.

Astfel, începând cu luna iunie, Mihaela Pašek (Vîrlan), după un an de coordonare a activităților din Ungaria și doi ani de coordonare a biroului Accace din Romania, va deveni unul dintre primii Manageri Regionali ai grupului. Mihaela sărbătorește anul acesta 6 ani în Accace, fiind persoana care a înființat si condus departamentul de servicii corporate in Romania înainte de a prelua responsabilitatea de Managing Director în Ungaria. Pe lângă atribuțiile aferente funcției de Manager Regional, Mihaela își va păstra și responsabilitățile de Group Business Development și Marketing Director.

În funcția de Managing Director al Accace în România, a fost numit Bogdan Badea, a cărui experiență pe piața serviciilor de externalizare, precum și cei doi ani de dezvoltare și promovare a brandului Accace, l-au recomandat pentru preluarea responsabilităților în Romania.

Bogdan intenționează să continue proiectele deja demarate inițial în funcția de Business Development Manager, privind dezvoltarea portofoliului de clienți în România, precum și dezvoltarea unor soluții personalizate la nivel global, adresate clienților care au ales serviciile de externalizare salarială și contabilă oferite de grupul Accace.

Reamintim că în prezent grupul Accace oferă servicii complete de externalizare ( outsourcing ) și consultanță fiscală și legislativă, atât prin intermediul birourilor sale deschise în Cehia, Germania, Ungaria, Marea Britanie, Polonia, Romania, Slovacia, Ucraina și SUA, precum și prin intermediul partenerilor săi din Austria, Brazilia, Bulgaria, Croația, China, India, Luxemburg, Olanda, Rusia, Serbia, Slovenia, și Turcia.

Clienţii principali sunt corporaţii medii și mari, care își desfășoară activitatea global, în toate industriile, multe dintre ele fiind companii de referinţă listate la bursele din New York, Londra sau Frankfurt. Portofoliul Accace include companii precum IBM, Shell, Allianz, Orsay, Scania, Olympus, Sharp, HBO.