TRENDnet, cel mai bun producător de echipamente de rețea cu şi fără fir din clasa sa, anunţă astăzi disponibilitatea modelului TV-IP302PI, o camera video IP de exterior.

Aceasta oferă pe timp de noapte înregistrări video HD la rezoluţie 720P, acoperind în întuneric o distanţă de până la 15 metri. Fiind o cameră pentru exterior, TV-IP302PI  este dotată cu o carcasă rezistentă la praf şi ploaie, certificată cu un grad de protecţie IP66. Deţine un corp compact, de doar 10 cm în lungime, dotat cu un parasolar ajustabil.

Folosind tehnologia PoE, TV-IP302PI  nu necesită prezenţa unei surse de putere, alimentarea realizându-se prin intermediul cablului de reţea. Procedura de montarea este una simplă, punctele multiple de prindere precum şi braţul reglabil oferind flexibilitate la instalare. Ca şi conectică, TV-IP302PI  deţine un port de alimentare (folosit la instalările non-PoE), un port I/O pentru legarea unui sistem de alarmă, un port audio in / out pentru microfon şi boxe şi un port video analog out pentru legarea sa direct la un televizor.

Este capabilă să înregistreze la o rezoluţie de 720P (1280 x 720), cu o rată de 30 fps, salvarea realizându-se la compresia H.264.  Printre alte opţiuni, camera mai include o interfaţă de gestionare în mai multe limbi, o fereastră de detecţie a mişcării, rapoarte de activitate, alerte pe mail şi posibilitatea de a programa înregistrarea. Softul de management inclus permite gestionarea simultană a până la 32 de camera TRENDnet, în timp ce o aplicaţie gratuită te ajută să accesezi camera direct de pe telefon sau tabletă.