HP a lansat prima soluție din industrie care le oferă clienților de rețelistică suport non-stop timp de trei ani fără costuri suplimentare, garantând astfel că aceștia dispun de suport de la distanță, oricând și oriunde.

Noul serviciu HP Lifetime Warranty 2.0 continuă tradiția companiei de a oferi garanție pe termen nelimitat pentru toate produsele sale și va asigura suport constant prin telefon pentru soluțiile HP FlexCampus, HP FlexBranch și pentru produse de business de dimensiuni mici pe o perioadă de până la 3 ani, toate acestea fiind incluse în prețul de achiziție al produselor respective.

”Astăzi, rețelele necesită suport constant pentru a putea preveni perioadele de inactivitate și timpii de nefuncționare”, a spus Rob Enderle, analist principal în cadrul Enderle Group. ”Continuitatea afacerilor este esențială, iar datorită soluției Lifetime Warranty 2.0, HP devine primul furnizor care include serviciul de suport non-stop prin telefon în contractul curent de garanție ce prevede înlocuirea echipamentelor hardware în cursul zilei lucrătoare imediat următoare descoperirii defecțiunii. HP este primul din  industrie care răspunde nevoilor acelor clienți ce urmăresc să își țină costurile sub control și să asigure totodată funcționarea rețelei.”

Serviciul HP Lifetime Warranty 2.0 include, de asemenea, opțiunea de a înlocui în cursul zilei lucrătoare imediat următoare echipamente hardware precum ventilatoare și echipamente de alimentare cu energie, alături de suport tehnic și actualizări gratuite de software pe durata întregii perioade de utilizare a produsului.

Servicii adiționale care sprijină continuitatea afacerilor

Alături de HP Lifetime Warranty 2.0, HP oferă un portofoliu amplu de servicii adiționale pentru clienți, care include:

”Organizațiile cheltuiesc milioane pe servicii de suport menite să mențină funcționarea propriei rețele”, a spus Bethany Mayer, Vicepreședinte senior și General Manager în cadrul HP. ”Serviciul Lifetime Warranty 2.0 de la HP face parte din strategia noastră de a pune la dispoziția clienților noștri soluții potrivite din punct de vedere financiar – practic, noi le oferim acestora confortul de a se putea baza pe suport non-stop, concomitent cu diminuarea costurilor operaționale.”

În același timp, HP Lifetime Warranty 2.0 îmbunătățește calitatea soluțiilor pe care partenerii de distribuție le pun la dispoziția clienților și le permite acestora să vândă produse și servicii adiționale, accelerându-le astfel dezvoltarea și creșterea nivelului de profitabilitate.

”Îmbunătățirile aduse serviciului HP Lifetime Warranty 2.0 ne oferă o șansă în plus să punem la dispoziția clienților noștri soluții cu valoare adăugată”, a spus John Barker, Președintele Versatile Communications. ”Clienții noștri sunt permanent în căutare de moduri noi și eficiente de susținere a  infrastructurii, iar serviciul HP Lifetime Warranty 2.0 le asigură acest mijloc.”