Dupa ce in luna februarie Trend Micro a semnat drepturile de distributie pentru Romania, marti 26 aprilie, producatorul american sustine primul eveniment dedicat partenerilor, organizat impreuna cu distribuitorul sau in Romania, Veracomp.

 Trend Micro este, la nivel global, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de securitate; producatorul a raportat pentru 2015 vanzari totale nete de $1,026 milioane, profit operational de $255 milioane si un profit net de $176 milioane. In Romania, Veracomp este unic distribuitor Trend Micro.

Marti 26 aprilie, incepand cu ora 09:00, Trend Micro si Veracomp isi invita si isi asteapta partenerii la cel mai important eveniment de lansare a programului de parteneri. Lider mondial in solutii de securitate, producatorul american are un program global dedicat partenerilor, al carui scop consta in dezvoltarea unei retele de beneficii si competente care sa sustina dezvoltarea brandului la nivel local. Pana in prezent, in Romania, programul nu a fost promovat si sustinut in mod activ, lansarea oficiala a acestuia urmand sa aiba loc saptamana viitoare, la Hotel Marriott.

Evenimentul va fi onorat de prezenta mai multor reprezentati Trend Micro, atat din departamentele de vanzari, cat si specialisti presales si tehnici. In afara de posibilitatea de a afla informatii complete despre programul de parteneri Trend Micro, invitatii vor afla de la Christine Baier (Channel Account Manager CEE) Zsolt Barany (Regional Account Manager Hungary & Romania), Albin Penic (Senior Sales Engineer SEEUR), Albert Kramer (Technical Director Continental Europe) detalii critice despre avantajele si diferentiatorii solutiilor Trend Micro.

„SecurITrends este un eveniment dedicat atat a retelei de parteneri, cat si brandului Trend Micro in Romania. Un brand de aceasta talie constituie un avantaj pentru partenerii nostri si tocmai de aceea ne dorim ca, impreuna cu reprezentantii Trend Micro, sa avem alaturi de noi un numar cat mai mare de integratori IT care sa descopere noile oportunitati de afaceri dintr-un domeniu polimorf, cum este cel al securitatii IT. Va invitam pe 26 aprilie sa descoperiti noutati spectaculoase despre atacurile cibernetice, despre APT, cyber stalking, despre constientizarea (sau lipsa) securitatii si despre cum companiile IT pot monetiza toate acestea.” declara Paul Ursu, BDM Trend Micro.

Participarea la eveniment se poate face strict pe baza de invitatie sau in urma validarii, completand formularul din pagina dedicata evenimentului.