Trend Micro a anunțat că a fost poziționat de Gartner ca lider în Magic Quadrant for Endpoint Protection Platform pentru suita sa dedicată Trend Micro Apex One. Evaluarea s-a bazat pe criterii specifice care au analizat caracterul complet al viziunii și capacitatea de execuție a companiei.

Trend Micro inovează continuu și anticipează amenințările emergente, iar platforma sa emblematică de protecție a punctelor finale Apex One oferă o acoperire largă împotriva celor mai critice amenințări de astăzi. Clienții sunt protejați folosind o gamă de tehnici, inclusiv patch-uri virtuale, care protejează imediat împotriva exploit-urilor până când se aplică patch-ul furnizorului.

Raportul complet Magic Quadrant for Endpoint Protection Platform este disponibil la https://resources.trendmicro.com/Gartner-Magic-Quadrant-Endpoints.html

„Dispozitivele utilizatorilor din rețea au devenit un câmp de luptă cheie, pe măsură ce actorii de amenințare încearcă să profite de pandemie pentru a viza forța de muncă distribuită și infrastructura vulnerabilă de acces la distanță. Dar în această perioadă dificilă, am fost prezenți alături de clienții noștri”, a spus Wendy Moore, Vice President of Product Marketing la Trend Micro. „Sunt încântată să vedem că ni se recunosc din nou eforturile pentru ceea ce credem că facem cel mai bine: protejarea organizațiilor globale prin soluții de securitate inovatoare, orientate către cloud și bazate pe platforme. Vom continua să ne concentrăm pe oferirea unei protecții simple, robuste și de top în industrie prin platforma noastră de securitate cibernetică.”

În centrul platformei de securitate cibernetică a companiei se află Trend Micro Vision One, care oferă vizibilitate și XDR folosind telemetria de la Apex One, în plus față de workload-uri de e-mail, server, cloud și rețea pentru detecții și investigații mai rapide.

Sursa: Trend Micro