TP-LINK, lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, dă startul campaniei “Test! Review! Win!”, cu scopul de a colecta feedback-ul clienților în urma utilizării echipamentelor TP-LINK. Campania se derulează începând de astăzi până pe 31 octombrie a.c. pe magazinele online Cel.ro, Evomag.ro și PCGarage.ro și cumulează premii de peste 12.000 de lei.

Utilizatorii echipamentelor TP-LINK care postează un comentariu în pagina produselor pe care le-au utilizat, pe unul din cele trei magazine participante în campanie, au șansa de a câștiga săptămânal, prin tragere la sorți, unul din cele cinci routere de buzunar TL-WR702N acordate de fiecare magazin în parte, iar la sfârșitul campaniei un iPAD Mini Wi-Fi de 32GB și un router TL-MR3040 wireless N 3G/3.75G portabil.

“Dorim să încurajăm utilizatorii să ne împărtășească impresiile în urma interacțiunii cu echipamentele TP-LINK, să ofere un feedback util și chiar să adreseze întrebări legate de utilizarea produselor noastre. Rata de retur la produsele TP-LINK este de sub 1%, iar din acest procent, potrivit staticticilor interne, peste 90% dintre produse sunt returnate ca urmare a unor dificultăți întâmpinate de utilizatori la instalare, fără a prezenta defecțiuni. Practic, prin această campanie, ne dorim să obținem feedback-ul direct al clienților, pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a produselor noastre”, a declarat Hermes Song, directorul general al TP-LINK România.

Campania debutează pe 1 octombrie a.c., iar extragerile săptămânale vor avea loc în datele de 8.10.2013, 15.10.2013, 22.10.2013 și 29.10.2013, iar marea extragere pe 31 octombrie 2013.

Pentru a fi eligibile pentru participarea la extragere, comentariile primite din partea utilizatorilor pot lua în calcul atât aspectele pozitive ale produselor, cât și dificultățile întâmpinate în utilizarea acestora. Campania se deruleaza pentru toate produsele TP-LINK înscrise în campanie și marcate, pe cele trei magazine online, cu logo-ul “Test! Review! Win!”.