Produsele premium ale brandului Allview vor fi accesibile în cel mai mare showroom foto-video din sud-estul Europei, aparţinând companiei româneşti F64, ca urmare a parteneriatului semnat între cele două societăţi.

De asemenea, device-urile de top marca Allview vor putea fi achiziţionate şi din shop-ul online www.f64.ro, cel mai mare magazin virtual foto-video din România.

„F64Studio îşi propune să aprofundeze necesităţile fotografilor, punându-le la dispoziţie, pe lângă aparate şi accesorii şi produse conexe precum telefoane şi tablete PC. Dorim să oferim clienţilor noştri acces la cele mai noi şi performante gadgeturi, pe care le pot testa oricând în showroom-ul nostru din Bulevarul Unirii nr 4, Bucureşti. Suntem fericiţi să avem în portofoliu branduri autohtone, întrucât şi F64 este o companie cu capital 100% românesc”, a declarat Cristian Vlăsceanu, Product Manager  F64 Studio.

„Acest parteneriat reprezintă o asociere între două branduri româneşti de succes: Allview şi F64. Împreună le vom oferi clienţilor noştri produse şi servicii din clasa premium, în conformitate cu cele mai noi tendinţe de pe piaţă”, a declarat Alin Niscov, directorul de vânzări al Allview.

F64 a intrat pe piaţa foto-video din România în anul 2001. În 2011, compania a deschis pe B-dul Unirii nr. 45 din Bucureşti cel mai mare showroom foto-video din sud-estul Europei, în care se găseşte o gamă variată  de echipamente şi accesorii.

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi website-urile celor două companii la adresa www.allview.ro, respectiv www.f64.ro.