TotalSoft, cel mai titrat producător de soluții ERP din CEE și liderul pieței românești de ERP, anunță numirea lui Sorin Petcu în funcția de Sales & Marketing Director, începând cu 21 aprilie 2015. Sorin a deținut anterior funcția de Sales Manager, Divizia Enterprise Services din cadrul Microsoft România și a condus echipa de vânzări servicii din cadrul sectorului comercial și cel public.

Cu o experiență de peste 15 ani în mediul multinațional, Sorin Petcu preia responsabilitatea vânzărilor directe și a marketingului TotalSoft, precum și colaborarea cu managerul de vânzări internaționale în vederea alinierii la țintele companie. Obiectivul său este creșterea afacerilor TotalSoft atât în România, cât și pe plan internațional.

”Referințele solide pe care le avem în piață, completate de o echipă puternică, profesionistă și pasionată, reprezintă argumente solide pentru care consider obiectivul de dublare a numărului de proiecte de tip  enterprise, până la sfârșitul anului, ca fiind accesibil și realist. De altfel, suntem singura companie românească care inovează, dezvoltă și implementează o suită proprie de soluții software de tip enterprise atât pe piața națională, cât și pe cea internațională. Clienți precum Deutsche Leasing, care utilizează platforma Charisma de la subsidiara din Austria până la cea din Brazilia, reprezintă certitudinea că TotalSoft este un puternic producător de software pentru afaceri care implementează platforme “Made in Romania” la nivel global.” 

TotalSoft se diferențiaza în piața prin adaptabilitatea sa dovedită și prin puterea de a dezvolta funcționalități ale produsului standard care să răspundă nevoilor clienților. Compania are deja un portofoliu de 1,500 de clienți din 37 țări din Europa, America, Africa și Orientul Mijlociu. Această performanță se datorează portofoliului diversificat de soluții software, care include propriile sale sisteme de business, oferte destinate project managementului și instrumente de dezvoltare software la cerere.

Sorin a absolvit Facultatea de Drept și este atestat Green Belt – Lean Six Sigma. De asemenea, deține certificare în Business & Finance Acumen la INSEAD – una dintre cele mai mari școli de afaceri din lume.