TotalSoft anunță numirea lui Bogdan Mitrofan în funcția de HR Director TotalSoft, începând cu luna iunie 2015.  Bogdan vine cu o experiență în domeniul resurselor umane de peste 10 ani, dobândită în companii precum Orange România, Antares Group sau Decirom.

Anterior cooptării sale în echipa TotalSoft, Bogdan a ocupat pozițiile de Technology HR Business Partner și HR Manager în cadrul Orange România, poziții din care a fost responsabil de implementarea politicilor  de HR și a schimbărilor organizatorice impuse de dezvoltarea companiei. Preocuparea permanentă pentru alinierea la noile tehnologii și la tendințele din HR i-a permis să acumuleze o bogată experiență în proiecte de business transfer, modificări organizaționale, joint venture, outplacement de personal și start-up de noi linii de business.

În TotalSoft, Bogdan are misiunea de a alinia politicile de resurse umane ale companiei cu planurile de dezvoltare ale acesteia. Din punctul meu de vedere, departamentul de resurse umane al unei companii trebuie să aibă viziunea și energia unui impresar care își dezvoltă echipa, o promovează și o menține motivată. Cred că, dincolo de produs, cel mai important diferențiator sunt oamenii, iar departmentul de HR are misiunea de păstra acel extra mile”.

TotalSoft se diferențiază în piață prin suita de produse și servicii oferite, dar și prin profesionalismul și omogenitatea echipei sale. Compania are cca 440 de angajați și o puternică echipă locală de dezvoltare care constituie un avantaj important în derularea proiectelor. TotalSoft deține un portofoliu de 1,500 de clienți din 39 țări din Europa, America, Africa, Asia și Orientul Mijlociu.

Bogdan este absolvent al Universității Ovidius din Constanța, Facultatea de Litere și Teologie și a unui Master în Drept.