KOYOS.ro lansează o nouă serie de promoţii pentru clienţii săi pasionaţi de gadget-uri. Special pentru toţi dependenţii de tehnologie, toamna înseamnă atât începutul şcolii, un motiv de a se conecta la noile tehnologii, dar şi momentul potrivit pentru a profita de preţurile reduse şi a schimba echipamentele tehnologice din dotare. Odată cu venirea toamnei, KOYOS.ro taie preţurile tabletelor şi laptopurilor.

Pentru că noul an şcolar vine cu destule cheltuieli, orice reducere e binevenită. O tabletă care să îi ajute pe cei mici să înveţe cu mai multă uşurinţă şi mai rapid trebuie să fie la îndemâna părinţilor. De aceea, Koyos.ro a inclus în oferta sa iPad alb din generaţia a patra, cu conexiune 4G şi 16 GB de memorie, la numai 2.499 lei, iar versiunea de 32 GB beneficiază de 26% reducere. Samsung Galaxy Tab 3, reprezintă opţiunea potrivită pentru cei ce-şi doresc o tabletă mai mică, de 7 inci, şi e disponibilă la preţul de 849 lei, iar Galaxy Tab 2, cu 8GB şi Android 4.03 poate fi achiziţionată la un preţ special.

Desigur, în colecţia de toamă, laptop-urile joacă un rol important. Dell Inspiron, cu procesor Intel i5 de 1,8Ghz, ecran mare, de 15,6 inci 4GB RAM şi harddisk încăpător, de 500GB. În plus, acesta vine preinstalat cu o licenţă Windows 8 şi cu placă grafică dedicată, AMD HD 7670M de 1 GB, şi este disponibil la numai 2.456 lei. De asemenea, o altă alegere bună pentru cei care se află în căutarea unui laptop puternic o reprezintă  modelul Acer Aspire. Acesta este dotat cu un procesor Intel i5 de 2,6 Ghz, display de 15,6 inci HD, 4GB RAM şi capacitate de stocare de 750GB, plus placă video nVidia GeForce de 2GB, totul la preţul de 2.178 lei.

Pentru cei care doresc un smartphone accesibil cu funcţii de top, HTC Desire 200 este alegerea corecta. Ecranul de 3.5 inci utilizează un afișaj inteligent care face mai ușoară citirea site-urilor web prin ajustarea automată a textului. Și pentru că de multe ori bugetul reprezintă un aspect important, telefonul beneficiază de HTC Data Manager, prin care se monitorizează automat utilizarea datelor în timp real, utilizatorul deținând controlul acestora. Iar procesorul de 1 GHz Qualcomm® Snapdragon™ S1 şi memoria de 512 MB RAM vin la pachet cu tehnologia Beats Audio pentru a întregi specificaţiile acestui telefon entry level. Nu rataţi nici oferta de modele avansate: Samsung Galaxy S3 alb, cu 16 GB de stocare, aduce clientelor KOYOS.ro – şi un uscător de păr Philips cadou!

Pentru mai multe detalii despre produsele şi promoţiile Koyos.ro vă invităm să accesaţi www.koyos.ro şi https://www.facebook.com/koyosro.